Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1943 bedømmelser
Meget godt
 
1053
Godt
 
605
Middel
 
182
Mindre godt
 
66
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

09-10-2023

af knum4 Maribo, Danmark

Kan varmt anbefales.

Et godt sted at bo hvis du gerne vil bo så tæt som muligt på strandpromenaden og stranden. De har flere hytter/bungalows at vælge imellem, vi boede denne gang i det de kalder familehytte, vores lå på først sal, mega dejligt værelse med masser af plads, kan anbefales hvis man er lige glad med ikke at have en terrasse udendørs. Alt deres personale var meget flinke, smilende og behjælpelige. Godt stort morgenbord, hvor du kunne vælge alt fra europæisk til sydasiasisk mad, frugt, brød, kaffe, te, juice, mm. De bød også på afternoon te/kaffe med små kager hver eftermiddag.

 
18-09-2023

af Kaare G

Fint hotel, dårlig restaurant

Hotellet er i selv dejligt, og personalet flinke og smilende. Men 2 gange aftensmad på restauranten (Byrdhouse) gav os maveinfektioner og ødelagde halvdelen af ferien. Hotellet er ikke kommet tilbage med svar om kompensation for restaurantregningerne som aftalt. Vi kan anbefale ophold på hotel, men spis ikke på restauranten.

 
10-08-2022

af rirojessen Viborg, Danmark

OK luksus men..

OK luksus men de vægter gæster udefra højere end deres overnattende gæster. På 6 dage havde de 3 fester/arrangementer, som blev afholdt for/af “ikke-gæster”. Alle 3 arrangementer blev afholdt på et område, der ligger mellem de 3 pools og lige i solus pleksus af hele hotellet. De 2 af arrangementerne var meget larmende og langvarige, hvilket umuliggjorde at få slappet af. Der blev benyttet mikrofoner til de 2 af arrangementerne og der blev på ingen måde vist hensyn til hotellets ferierende gæster. Rengøring af den største pool kunne være bedre. Opfyldning af morgenbuffeten burde være ens om man er der kl. 7 eller kl. 9

 
08-07-2022

af jespero144 Greve, Danmark

Nærmere 3+ end 4 stjerner

Flotte omgivelser men temmelig små deluxeværelser. Enkelte af værelserne er placeret ret dårligt med ingen udsigt. Flink personale. Stranden er middelmådig og der mangler ordentlige solsenge og parasoller. Hotellet var lige åbnet og bar præg af, at ikke er er oppe at køre.

 
25-05-2022

af Tanja_M_W Århus, Danmark

Fantastisk sted! Der skal opleves!

Vi har af to omgange på vores måneds ferie på Bali, boet på Segara Villige. Det er et fantastisk hotel med det sødeste og mest hjælpsomme personale. Værelserne er skønne! Som bliver gjort rent til perfektion. Hotellet er 100% et besøg værd, hvis man besøger Sanur. De har plads til både børn, unge og ældre. Maden er god og stemningen er unik. Vi kommer helt sikkert tilbage hertil.