Bedømmelse af Meridien Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 425 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
God beliggenhed ved hav, pool, taxa holdeplads, butikker, restauranter mv. og kiosk. Rengøring hver dag (minus sønddag), kort transfere og dog ingen støj fra fly
-
Aircon trænger til service - naboens udedel larmede og for at min egen virkede, skulle jeg flere gange justerer altandøren. Bruse anordning i bad var revet delvis ud af væg.

Bekræftet køb : 2021-07-20


8 ud af 10

+
Beliggenhed, pænt og rent
-
Lidt mere i poolbar herunder ordentlig kaffe ūüėä og bedre morgenmad - mere frugt og grønt!

Bekræftet køb : 2021-07-20


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Vi boede ved siden af nogle støjende svenskere som var meget tydelige at høre, idet værelset havde en dør (som selvfølgelig var låst) ind til deres værelse som var utrolig tynd. Så vi havde en del søvnproblemer grundet dette. Derudover var der ikke mange køkkenredskaber, hvilket begrænsede meget hvad man kunne lave af mad, nu hvor dette ikke er inkluderet på hotellet. Deres aircondition støjede så meget så man ikke kunne have den tændt om natten, hvilket også resulterede i man vågnede op flere gange og måtte tænde og slukke så værelset kunne være koldt.

Bekræftet køb : 2021-07-20


7 ud af 10

+
5 ved mandig drikke fordi jeg ikke kan svare ved ikke. Vi spiste aldrig på hotellet. Effektiv aircon og super rengøring. Fin service.
-
Løb tit tør for varmt vand på badeværelset.

Bekræftet køb : 2021-07-20


7 ud af 10

+
Rent, pænt og roligt. Rigtig god beliggenhed ved vandet.
-
- Kunne godt leve uden musikken ved poolen. Synd at bølgeskvulpene skal overdøves af Grækenlands svar på Radio Soft. - Synes at hotelbeskrivelsen på hjemmesiden lægger lige lovlig meget vægt på ‚Äúkøkkenet hvor dagens måltider kan tilberedes‚ÄĚ. Nuvel, der er et par kogeplader, men‚Ķ - Opvask. Hvis hotellet ikke vil stille det til rådighed, kunne de så ikke mod betaling tilbyde et lille ‚Äústart kit‚ÄĚ med en svamp, en lille flaske opvaskemiddel og et viskestykke. Det giver ingen mening at samtlige gæster skal købe store flasker opvaskemiddel, der sandsynligvis bare bliver smidt ud ved afrejse. - Solen er jo meget skarp på de kanter, så hotellet kunne med fordel lave lidt skyggeområder ved poolen. I dag rykker folk rundt for at fange den skygge som bygningerne giver, men hen på eftermiddagen er det helt slut med skygge.

Bekræftet køb : 2021-07-13


6 ud af 10

+
Beliggenhed og stemning
-
At personalet sørger for at udbedre eks.vis airconditionanlæg inden værelset udlejes

Bekræftet køb : 2021-07-13


9 ud af 10

+
Beliggenheden lige ved havet - dejligt lille hotel.
-
Egentligt ikke noget ūüėČ

Bekræftet køb : 2021-07-06


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-06


9 ud af 10

+
Personalets venlighed Dejlige lejligheder
-
Manglende vedligehold: Aktivering af lys virkede ikke altid første gang, låg til fryseboks manglede, køleskab larmede, afløb til håndvask fungere dårligt, håndtag til bruser sad løst/faldt af, toilet løb enkelte gange, enkelte lamper virkede ikke etc. Men jeg ved at turistbranchen har været gennem hårde tider, så disse mangler kan man sagtens ‚Äúse igennem fingre med‚Ä̧̂ԳŹ

Bekræftet køb : 2021-07-06


8 ud af 10

+
Beliggenhed og pænt rent
-

Bekræftet køb : 2021-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

332 bedømmelser
Meget godt
 
144
Godt
 
126
Middel
 
39
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

09-10-2018

Indlæg af Lisa M Solrød Strand

Argassi Hotel med dejlig beliggenhed direkte ved vandet

Boede på hotellet en uge i september 2018. Havde et værelse med en helt fantastisk udsigt over vandet. Pænt rent overalt og et fint pool-område, hvor græsset blev slået og liggestole stod i pæne rækker og med plads til alle. Et lidt besynderligt hotel på den måde, at det virkede lidt forladt og ufærdigt med "døde" lokaler i hovedbygningen. Rart værelse, men at kalde det en lejlighed er ikke ganske passende. Der er et par kogeblus og en vandkoger i et lille hjørne op ad klædeskabet. Bemærk iøvrigt, at der ikke er nogen form for shampoo, kun en lille gnalling hård håndsæbe. Et rygerhotel, hvor der pulses løs overalt. Meget lydt. Cigarethoste i naboværelset til en del irritation. Ingen strand, direkte ud i vandet gennem tang og sten. Men hotellets iøvrigt gode beliggenhed opvejer disse minusser. Lisa Melohn Solrød Strand

 
24-09-2018

Indlæg af Tove H

Dejlig stille og roligt hotel.

Det er et stille og roligt hotel, med god service. Der er pænt rent over alt. Sengene er rigtig gode, så hvis man har ryg problemer er det et godt hotel. Der er et lille minus, der er sten den første meter ud i havet, derefter er der fin sandbund. Dejligt hotel. Et hotel vi gerne besøger igen.

 
30-08-2018

Indlæg af Hella H Sønderborg, Danmark

Svensker hotel

Her huserer hele grupper af svenskere, der mødes på hinandens terrasser til gene for os, der ønsker fred og ro. Hotellet er totalt lydt og man kan høre, når folk har sex Ikke et sted jeg vil hen igen. Tager gerne til øen igen, men så hellere nabohotellet Eliassi Beach, som er et voksen hotel med bedre strand.

 
16-07-2018

Indlæg af karstenhoffmann Odense, Danmark

Dejligt Hotel

Hej alle Vi er nu på vej hjem efter en uges ferie på Zakynthos. Vi boede på Meridien Beach, vi kan kun anbefale dette dejlige hotel lige ud til vandet. Super service og rengøring og rene håndklæder hver dag i lejligheden og gode senge Vi kan anbefale restaurant Peppermint skønt spise sted og Castello Beach bar. Vi lejede en bil og fik gide anvisninger hvor vi skulle køre hen. Bil udlejning ligge til højre for hotellet ca 50 m moto sprint her fik vi lidt rabat også De bedste rejse hilsner Irene og Karsten Odense

 
09-07-2018

Indlæg af Kenneth K Lolland, Danmark

Lille hyggeligt lejlighedshotel

Vi valgte dette hotel på grund af beliggenhed ved vandet og at det er et lejlighedshotel tæt på indkøbsmuligheder. Der var mindre end 20 meter fra hotellets hoveddør til købmanden. Fra poolområdet med solstole var der kun ganske få skridt tilvandkanten. Værelserne er lyse og luftige og der et fuldt funktionelt tekøkken. alle værelser har altan. Venligt, imødekommende og hjælpsomt personale i receptionen. Vi kan godt finde på at vende tilbage hertil.