Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 431 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Service og go behandling
-

Bekræftet køb : 2023-10-03


8 ud af 10

+
Rent
-
Dårlig adgang til vandet

Bekræftet køb : 2023-10-03


9 ud af 10

+
Pænt og rent. Dejligt hjælpsomt og venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2023-10-03


5 ud af 10

+
Søde rengøringsassistenter
-
Skabene lugtede af kælder og fuldstændig ubrugelige til opbevaring

Bekræftet køb : 2023-10-03


10 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2023-09-26


9 ud af 10

+
Beliggenhed, beliggenhed og meget venligt og smilende personale i receptionen
-
Værelserne "trænger" til én opdatering, især køleskab og tøjskabe/-hylder.

Bekræftet køb : 2023-09-26


10 ud af 10

+
Rent og pænt og smilende personale. Fantastisk havudsigt
-

Bekræftet køb : 2023-09-19


9 ud af 10

+
Roen, ingen larm, vil kalde det et voksen hotel.
-
Rengørings personel larmer meget om morgenen, snakker højt!

Bekræftet køb : 2023-09-19


4 ud af 10

+
Virkelig gide senge.
-
Værelse (nr 15) i stuen med havudsigt har overhovedet ikke noget sol - både godt og skidt - der blev ikke for varmt på værelset, men lidt øv at der bare er skygge hele døgnet. Bartenderen væltede en aperol på bordet ved vores liggestol, hvilket betød at hele min strandtaske var fyldt med aperol. Han kom ikke engang med en klud!

Bekræftet køb : 2023-09-12


8 ud af 10

+
Tæt ved alt.
-
Ved blæst kommer der vand ind over liggestole. Andre hoteller havde ikke lignende problem, trods de også havde

Bekræftet køb : 2023-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

353 bedømmelser
Meget godt
 
153
Godt
 
133
Middel
 
42
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

11-09-2023

af Marianne C Kongens Lyngby, Danmark

Gode senge, dårlig service ...

Dejlige senge, men hele hotellet trænger til en overhaling. Badeværelserne trænger i den grad til en seriøs renovering! Vi har haft en ok uge, men havde en dårlig oplevelse med snackbaren, der nemt kunne have været undgået ... bestilte 2 aperol a 8 euro + 1 mojito a 10 euro + 1 strawberry daiquri a 10 euro, men uden alkohol - så regnede vi naturligvis med at den var billigere - vi tog SÅ meget fejl! ! Bartenderen kom ned til vores liggestole og ville sætte vores drinks, men fik så væltet den ene aperol udover den anden aperol så glassene smadrede og hele den ene aperol væltede udover bordet og ned i min strandtaske. Der var aperol og glasskår over det hele. Sådan noget kan jo ske og han sagde naturligvis undskyld og kom med 2 nye aperol, men glasskår og alt det aperol, der flød udover hele bordet og på jorden - ja det fik lov at ligge! Han kom ikke engang med en klud så vi kunne tørre op på bord og taske! Da vi så skal hjem fra poolen går vi op for at betale - og jeg indrømmer da gerne at jeg forventede en fin rabat, men næ nej, de havde slået 1 euro af prisen på den drink uden alkohol! Måtte diskutere lidt højlydt med dem om min ødelagte strandtaske, hvorefter damen i baren slog yderligere 5 euro af prisen! Dårlig oplevelse. Virkelig en skuffelse! I øvrigt var der 2 dage, hvor der ikke var varmt vand ... Til gengæld var rengøringsdamen Anissa helt fantastisk og virkelig sød.

 
09-10-2018

af Lisa M Solrød Strand

Argassi Hotel med dejlig beliggenhed direkte ved vandet

Boede på hotellet en uge i september 2018. Havde et værelse med en helt fantastisk udsigt over vandet. Pænt rent overalt og et fint pool-område, hvor græsset blev slået og liggestole stod i pæne rækker og med plads til alle. Et lidt besynderligt hotel på den måde, at det virkede lidt forladt og ufærdigt med "døde" lokaler i hovedbygningen. Rart værelse, men at kalde det en lejlighed er ikke ganske passende. Der er et par kogeblus og en vandkoger i et lille hjørne op ad klædeskabet. Bemærk iøvrigt, at der ikke er nogen form for shampoo, kun en lille gnalling hård håndsæbe. Et rygerhotel, hvor der pulses løs overalt. Meget lydt. Cigarethoste i naboværelset til en del irritation. Ingen strand, direkte ud i vandet gennem tang og sten. Men hotellets iøvrigt gode beliggenhed opvejer disse minusser. Lisa Melohn Solrød Strand

 
24-09-2018

af Tove H

Dejlig stille og roligt hotel.

Det er et stille og roligt hotel, med god service. Der er pænt rent over alt. Sengene er rigtig gode, så hvis man har ryg problemer er det et godt hotel. Der er et lille minus, der er sten den første meter ud i havet, derefter er der fin sandbund. Dejligt hotel. Et hotel vi gerne besøger igen.

 
30-08-2018

af 61hellah Sønderborg, Danmark

Svensker hotel

Her huserer hele grupper af svenskere, der mødes på hinandens terrasser til gene for os, der ønsker fred og ro. Hotellet er totalt lydt og man kan høre, når folk har sex Ikke et sted jeg vil hen igen. Tager gerne til øen igen, men så hellere nabohotellet Eliassi Beach, som er et voksen hotel med bedre strand.

 
16-07-2018

af karstenhoffmann Odense, Danmark

Dejligt Hotel

Hej alle Vi er nu på vej hjem efter en uges ferie på Zakynthos. Vi boede på Meridien Beach, vi kan kun anbefale dette dejlige hotel lige ud til vandet. Super service og rengøring og rene håndklæder hver dag i lejligheden og gode senge Vi kan anbefale restaurant Peppermint skønt spise sted og Castello Beach bar. Vi lejede en bil og fik gide anvisninger hvor vi skulle køre hen. Bil udlejning ligge til højre for hotellet ca 50 m moto sprint her fik vi lidt rabat også De bedste rejse hilsner Irene og Karsten Odense