Smuk udsigt over stranden Limnonari Beach på Skopelos

Oplev Skopelos

Der er masser at se og opleve i løbet af din ferie på Skopelos. Måske har du lyst til at gøre som Meryl Streep i Mamma Mia og tage trapperne op til den berømte kirke? Eller hvorfor ikke gå en tur langs en af øens vandrestier?

Skopelos by

Skopelos By
Den gamle bydel i Skopelos by ligger på skråningen ved havneindløbet. Bag Paniagia Panagitsa kirken ligger Kastro, ruinerne af et gammelt venetiansk fort. De små gyder og gader i den gamle bydel er bygget som en labyrint for at forvirre pirater og uvelkomne gæster.

Nonneklostret Evangelistria er det eneste aktive kloster på Skopelos, der ligger på det højeste punkt over Skopelos havn. Det er dejligt at besøge klosteret for at se nonnernes håndværk og nyde den imponerende udsigt. Der er flere smukke klosterbygninger i området. Når du besøger Skopelos, må du ikke gå glip af den smukke sorte og hvide keramik, som øen er berømt for. Når du anløber med båd til Skopelos havn, er det ikke langt til nærmeste keramikbrud hvor du kan se, hvordan fremstillingen foregår og du kan købe hyggelige souvenirer med hjem.

Mamma Mia-kirken, Skopelos

Oplev Skopelos charmerende byer
Neo Klima / Elios er en lille by, der ligger lige under 30 kilometer fra Skopelos by, langs vejen til Glossa. Byen blev bygget i 1965, da befolkningen blev evakueret til byen Klima efter et stort jordskælv. Fra Klima kan du gå til havnebyen Loutraki. På den nordligste del af Skopelos ligger øens næststørste by med en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav. Her kan du nyde hverdagslivet i en by, der stadig er relativt upåvirket af turismen.

Oplev Skopelos til fods
På Skopelos findes fem umarkerede vandringsruter. To i nord (T4 & T5) og tre i syd (T1, T2 & T3).

I Mamma Mias fodspor
Et andet tip er at leje en bil eller tage en taxa ud for at genopleve scenen i Mamma Mia, hvor Meryl Streep synger "The Winner Takes It All". Løb op ad bakken og føl dig som en filmstjerne. Det skal siges, at det ikke er den samme kirke som i filmen, men det er stadig en sjov oplevelse, og udsigten er vidunderligt smuk!


Nogle af vores populære hoteller på Skopelos


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Skopelos. Find og book en rejse til Skopelos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skopelos

  • Fantastiske strande med krystalklart vand
  • Smuk natur og charmerende byer
  • Kombiner med Skiathos og Alonissos
Se alle rejser til Skopelos

Hoteller på Skopelos

Se vores udvalg af hoteller i smukke Skopelos. Her kan du bo med fantastisk udsigt og i gåafstand fra både Skopelos by og stranden.

Se alle vores hoteller på Skopelos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her