Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar og te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terasse med havudsigt og solstole og jacuzzi, som kan være indendørs eller ude på terrassen.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab og te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. En fælles terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab og te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab og te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.