Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. TV med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelse med balkon eller terrasse. Familie-værelset består af to åbne soveområder. En dobbeltseng og to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. TV med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suite

Suite med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. TV med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.