2-værelses suiter

2-værelses suiter med to soveværelser. Mellem soveværelserne er den en lille hall med sidegruppe. Kaffe-/te faciliteter. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Deluxe-værelser

Skønne deluxe-værelser med jacuzzi på udepladsen. Kaffe-/te faciliteter. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med jacuzzi og havudsigt. Børn under 2 år er ikke tilladt i deluxe-værelser.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Pæne junior-suiter med opholdsrum. Ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter deluxe

Smukke junior-suiter deluxe med opholdsrum samt jacuzzi på balkonen. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Pæne superior-værelser med kaffe-/te faciliteter. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.