2-værelses suiter

2-værelses suiter med to soveværelser. Mellem soveværelserne er den en lille hall med sidegruppe. Nespresso maskine. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med jacuzzi på udepladsen. Kaffe-/te faciliteter. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Køleskab og Nespresso maskine. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon med jacuzzi og havudsigt. Børn under 2 år er ikke tilladt i deluxe-værelser.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med åben opholdsrum og soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso maskine. Tv. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter deluxe

Junior-suiter deluxe med opholdsrum samt jacuzzi på balkonen. Køleskab, el-kedel og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og havudsigt

Antal personer: 2 personer.