Restauranter på Samos

At Grækenland er kendt for sin gode mad, er ingen hemmelighed, og på Samos er der meget at smage. Udforsk det store restaurantudbud med steder som Garden Taverna, Esperides og Four Seasons. Her kan du læse mere om alle Samos restauranter!

Strandnære Nostos

Lige ved vandet i Votsalakia ligger den gæstfrie restaurant Nostos, hvor Nicos og hans personale leverer førsteklasses service. Når først du har besøgt restauranten, vender man gerne tilbage. Her er en ægte stenovn, hvor Nicos laver de bedste pizzaer på Samos, og bestiller du småretter, får du smagt det lækre hvidløgsbrød. Her tilbydes også en række traditionelle retter.

Mad med kærlighed

Midt i Votsalakia ligger restauranten Kleopatra, hvor ejeren tilbereder græsk husmandskost med stor kærlighed. Gå ikke glip af at smage husets specialitet - zucchiniblomster og ris. En ægte lokal favorit med fantastisk havudsigt

Kotopoula

På restaurant Kotopoula i Samos by spiser grækerne selv, med andra ord en restaurant du ikke må gå glip af! 

God meze og romantik

Giannis Ouzeri, efter næsten 30 år i branchen, er denne velkendte restaurant en klar favorit blandt både lokale og turister. Ejeren tager sig godt af sine gæster og gør sit yderste for, at I får en fantastisk madoplevelse. Restauranten er især berømt for sine meze-retter. 

Welcome

En lille familieejet restaurant i udkanten af ​​Samos by. Her kan du nyde din middag med en vidunderlig udsigt over vandet, perfekt til en romantisk middag.

God mad på Four Seasons

På Four Seasons Restaurant tager Stefanos og hans personale imod dig med åbne arme. Nyd god mad, mens du ser ud over folk, der slentrer forbi på Pythagorions havnepromenade. Restauranten er kendt for sin gode græske mad, som Kleftiko og Moussaka, men der er også meget at vælge imellem fra det brede menukort. Atmosfæren er altid i top, så det er let at blive længere, end du havde forestillet dig.

Italiensk på Ariston 

Denne dejlige restaurant byder på kød af højeste kvalitet og mange andre internationale retter. Ariston ligger på Pythagorion havnegade, med en fantastisk udsigt over vandet.

Samos' søde vin

På Samos vokser muskatdruen, der danner grundlaget for øens søde vin. Samos frodige jord kombineret med det perfekte klima og havvand gør, at druerne gradvist modnes. Dette har givet vinen en særlig aromatisk karakter og et højt sukkerindhold. Sørg for at prøve den søde vin i ferien!

Mors opskrift

På restauranten Esperides i Pythagorion tilbereder de to brødre græske retter efter deres mors gamle opskrift. Og traditionelt inviteres hver gæst til Ouzo som en velkomstdrink. Sæt dig ned, føl dig hjemme og nyd den græske mad når den er bedst, hvor retterne er lavet af lokale råvarer fra Samos. Restauranten er kendt for sine gode retter med lam, prøv selv.

Olie på brødet

Grækenland er berømt for sin friskpressede olivenolie. Olien bruges til al madlavning og i stedet for smør på brødet. Prøv at dyppe dit brød i olien og krydre med salt og peber. Vi lover, at det smager fantastisk!

Possidon

Kokkaris ældste restaurant ligger i udkanten af ​​Kokkari og du har mulighed for at nyde den gode mad i den smukke solnedgang.