Restauranter på Samos

At Grækenland er kendt for sin gode mad, er ingen hemmelighed, og på Samos er der meget at smage. Udforsk det store restaurantudbud med steder som Garden Taverna, Esperides og Four Seasons. Her kan du læse mere om alle Samos restauranter!

Strandnære Nostos

Lige ved vandet i Votsalakia ligger den gæstfrie restaurant Nostos, hvor Nicos og hans personale leverer førsteklasses service. Når først du har besøgt restauranten, vender man gerne tilbage. Her er en ægte stenovn, hvor Nicos laver de bedste pizzaer på Samos, og bestiller du småretter, får du smagt det lækre hvidløgsbrød. Her tilbydes også en række traditionelle retter.

Mad med kærlighed

Midt i Votsalakia ligger restauranten Kleopatra, hvor ejeren tilbereder græsk husmandskost med stor kærlighed. Gå ikke glip af at smage husets specialitet - zucchiniblomster og ris. En ægte lokal favorit med fantastisk havudsigt

Kotopoula

På restaurant Kotopoula i Samos by spiser grækerne selv, med andra ord en restaurant du ikke må gå glip af! 

Lækre pizzaer

Efter næsten 30 år i branchen er den velkendte Di Napoli en klar favorit både blandt lokalbefolkningen og turisterne. Costas og hans personale tager sig godt af deres gæster og gør deres bedste for at du skal have et fantastisk besøg. Restauranten er især kendt for sine vidunderlige pizzaer og den smukke udsigt over havnen i Samos by.

Hjemmelavet mad på Steps

Steps er en lille, familieejet restaurant i Samos by. Her nyder man sin middag på en balkon med plads til ca. 12 borde. Alt mad er hjemmelavet af moren og hendes søn, søsteren serverer. Fra balkonen har du en smuk udsigt - perfekt til en romantisk middag.

God mad på Four Seasons

På Four Seasons Restaurant tager Stefanos og hans personale imod dig med åbne arme. Nyd god mad, mens du ser ud over folk, der slentrer forbi på Pythagorions havnepromenade. Restauranten er kendt for sin gode græske mad, som Kleftiko og Moussaka, men der er også meget at vælge imellem fra det brede menukort. Atmosfæren er altid i top, så det er let at blive længere, end du havde forestillet dig.

Italiensk på Casa di Roma

Denne hyggelige restaurant tilbyder italiensk mad af højeste klasse! Casa di Roma ligger på Pythagorions havnepromenade med en fantastisk udsigt over vandet. Her kan du nyde autentisk italiensk mad som risotto med champignon eller krydret pasta med kød. Velsmagende måltid!

Samos' søde vin

På Samos vokser muskatdruen, der danner grundlaget for øens søde vin. Samos frodige jord kombineret med det perfekte klima og havvand gør, at druerne gradvist modnes. Dette har givet vinen en særlig aromatisk karakter og et højt sukkerindhold. Sørg for at prøve den søde vin i ferien!

Mors opskrift

På restauranten Esperides i Pythagorion tilbereder de to brødre græske retter efter deres mors gamle opskrift. Og traditionelt inviteres hver gæst til Ouzo som en velkomstdrink. Sæt dig ned, føl dig hjemme og nyd den græske mad når den er bedst, hvor retterne er lavet af lokale råvarer fra Samos. Restauranten er kendt for sine gode retter med lam, prøv selv.

Olie på brødet

Grækenland er berømt for sin friskpressede olivenolie. Olien bruges til al madlavning og i stedet for smør på brødet. Prøv at dyppe dit brød i olien og krydre med salt og peber. Vi lover, at det smager fantastisk!

Picolo Porto

Picolo Porto er en italiensk restaurant i udkanten af Kokkari. Restauranten er lille, så det er en god ide at booke bord i forvejen, så man har muligheden for at nyde den gode mad i den smukke solnedgang.