Strand i Kokkari

Kom ned i gear på Samos

Ferie er tid til at geare ned, og på Samos er der mange muligheder for et stille øjeblik. Tag en tur i spa, få en manicure eller hvorfor ikke prøve et ægte tyrkisk bad? Her kan du læse mere om, hvilke afslappende aktiviteter, der tilbydes på Samos!

Forkæl dig selv

Slap af og find feriefreden med en forkælende og skøn massage eller en luksuriøs skønhedsbehandling. I det centrale Samos by finder du Beauty Touch, der tilbyder det meste indenfor massage, spa og skønhedspleje. Tlf.: +30 227 302 4339.

Eksklusive spabehandlinger

Hvis du vil blive smuk, og samtidig komme ned i gear, så skal du tage til hotellet Doryssa Seaside Resort, ca. 1,5 km udenfor Pythagorion. Her er der skønne og eksklusive spabehandlinger. På Doryssa kan du også få fine negle med en manicure eller pedicure.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et nyt hotel i Votsalakia, som du absolut skal besøge, hvis du har lyst til en skøn behandling på din ferie. Her kan du forkæle dig selv med fremragende behandlinger for krop og sjæl i et fredeligt og afslappende miljø.

Samian Mare Hotel Suites & Spa

I Karlovassi finder du Samian Mare Hotel Suites & Spa, et 5-stjernet hotel som har en dejlig spaafdeling. Apollos personale kan hjælpe dig med at booke en tid.

Manicure

Match din solbrændthed med flotte og velplejede negle. Hos Bella You i Pythagorion er alt organiseret fra klassisk manicure til spændende negleudsmykninger. I Votsalakia skal du kigge efter Mara, en kvinde der tager rundt til hotellerne for at tilbyde gæsterne neglepleje og fantastiske negledekorationer.

Hamam i Tyrkiet

Hvis du tager en dagsudflugt til Tyrkiet, har du mulighed for at opleve et ægte tyrkisk bad eller hamam, som det kaldes på tyrkisk. I en hamam bliver du en skrubbet ren fra top til tå, inden du får en vidunderlig oliemassage. Kan stærkt anbefales, hvis du får tid til en rejse til Tyrkiet.