Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelse med terrasse og fælles pool. På terrassen er der to stole og to solstole. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse med jacuzzi

Dobbeltværelse med jacuzzi og balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med terrasse med privat pool. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.