Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
5,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,4 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
beliggenheden
-
personalet var ikke de bedste til at bare nikke når man giv forbi i receptionen og sagde "hallo/goodmorning" mv

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Prisvenligt, simpelt indrettet og skønt med aircon/WiFi. Den mandlige kollega i receptionen hjalp os med at booke en skøn bådtur, og poolens barmand hjalp mig med at lave en alternativ solstol i form af puder og ekstra håndklæder, da min solstol var blevet “nappet” af en anden gæst, mens jeg var væk i 30 min, meget sødt af ham!
-
Poolen kunne godt have flere liggestole, der var lidt kamp om pladserne hen af eftermiddagen. Det forestiller jeg mig er problematisk i højsæson. Og så savnede man MEGET opbevaring til sit tøj på værelset, i form af en lille kommode eller lille skab med hylder.

Bekræftet køb : 2023-09-09


1 ud af 10

+
Jeg kan ikke rigtig finde noget godt ved hotellet. Personale utrolig uvenlige. Værelser med toiletter der larmer. Ville gerne have vidst på forhånd at man ikke kunne smide toiletpapir i wc.
-
Helt utroligt at man kan betale 27000 for 4 personer og så få så elendige værelser. Toiletter hvor man ikke kan smide papir i wc.

Bekræftet køb : 2023-08-12


1 ud af 10

+
Der var ikke rigtig noget godt ved hotellet
-
Igen toilet forhold - super pinligt at man betaler 27000 kr. for 4 personer og skal ende med at ikke kunne trække toilet papir ud smat wc der larmer så man tror der er folk der står og bore

Bekræftet køb : 2023-08-12


8 ud af 10

+
Det lå godt og var pænt og rent og damen der ejer det er super sød og hjælpsom. Hun var der hele tiden, sen aften tidlig morgen.
-
Der lugtet jordslået fra toilettet og der var synlige tegn på mug.

Bekræftet køb : 2023-07-08


9 ud af 10

+
Personalet var meget venlige og hjælpsomme
-
På vores værelse nr. 109 havde vi kun en halv hylde til vores tøj. Vi havde 10 bøjler til at hænge vores tøj på, men det tøj, der skulle i skuffer eller på hylder måtte vi anbruge på en kufferbænk.

Bekræftet køb : 2023-06-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

277 bedømmelser
Meget godt
 
118
Godt
 
81
Middel
 
31
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

05-06-2023

af ThomasBrakvand København, Danmark

Ønsker I god reklame, så vågn op

Et lille hotel, hvor lyset, mm ofte ikke fungerer. Morgenmads køkkenpersonalet kigger på det manglende morgenmad og går igen. Først meget senere, måske efter klager fra gæsterne, bliver der stillet mad frem. Manageren bliver hurtig irriteret når der ønskes små ændringer Baren ved poolen mangler vin og øl og meget andet, og pool gæsterne er utilfredse, “if only the manager would provide the bar with more alcohol ..” fortæller bar- og poolmanden. Da vi var forbavset over, at baren kun kunne levere 3 aperol spritz - ialt - gik bagmanden selv i byen og købte ind Well, det er jo Grækenland og cigar, cigar, men på et tidspunkt vågner de vel op?

 
18-07-2014

af Jan K

Fuldstændig fantastisk

Vi har lige haft de mest pragtfulde dage(5) på Polos hotel. Værelserne er ok fine og rene. Pool området er fantastisk- sol hele dagen og massere af plads. Vigtigst af alt og det der gjorde den største forskel var dog den forrygende behandling vi fik. Hotellets ejer og medarbejderne var helt igennem fantastiske. Vi kan varmt anbefale dette hotel, og skal bestem bo der igen, når vi genser Paros engang.

 
25-04-2014

af Mikael S

Godt hotel med dejlig pool

Uden for sæsonen tilbyder dette hotel rigtig god kvalitet til prisen. Værelserne er gode og rene, poolen er rigtig god og personalet er meget venligt og imødekommende. Udmærket morgenmad. Ligger i relativt kort gåafstand fra havnen.Kan klart anbefales.

 
09-10-2023

af ethanj373 Hampstead, New Hampshire

Staff was phenomenal

Great Experience. Staff was very friendly and accommodating. I felt very cared for here and would highly recommend. We were two 18 year olds traveling and the owner made us feel like her sons. Pool was great and rooms were clean.

 
19-09-2023

af AlisonLittle23

|Great experience

Lovely clean hotel with a great pool and friendly people. I was delayed arriving and phoned in a panic, to be told not to worry it would all be fine when I arrived. And it was. Despite booking room only, I was offered breakfast on my first morning - well worth the cost, I'll include that next time - and made to feel really welcome. The pool is a decent size and like everything else, really clean. Loads of hot water whenever I had a shower, plenty of toiletries and clean towels. For the price this is a lovely hotel in a great location, highly recommended.