Mykonos Riviera Hotel & Spa

Velkommen til et af Mykonos bys fineste hoteller, Mykonos Riviera Hotel & Spa, som også er medlem af Small Luxury Hotels of the World. Hotellet har et rent og elegant design og er perfekt til dem, der vil forkæle sig selv med det bedste på ferien!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mykonos Riviera Hotel & Spa ligger i Tourlos Marina lige uden for Mykonos by. Her venter et designet poolområde med infinity-pool samt komfortable solstole og parasoller til at låne. Poolbar, der serverer frokost og forfriskende drinks. Poolbaren er også åben om aftenen, hvis du vil have en drink før middagen eller sidde der og se solen gå ned.

Restaurant Lafs kombinerer græsk gastronomi med moderne stil og præsentation, alt tilberedt med håndplukkede lokale råvarer. Menuen har fokus på fisk og skaldyr og du kan også bestille en 7-retters smagsmenu, hvis du vil have noget ud over det sædvanlige.

Hotellet har et fint spa, Oqua Spa, med blandt andet traditionelt hammam, thalassoterapi-pool, sauna, dampsauna og beroligende behandlinger mod betaling. Her er også et træningsrum for dem, der ønsker at være aktive i ferien.

Gratis wifi overalt på hotellet. Receptionen er bemandet døgnet rundt.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.30.

Alle hoteller i Mykonos

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux beliggende i Megali Ammos, lige uden for Mykonos by. Hotelområdet ligger på en bakkeskråning ovenfor den historiske havn, hvilket giver både poolområdet og restauranten en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i infinity-poolen, hotellets thalasso-spa og udsøgt middag i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger smukt på en bjergskråning, lige ovenfor Platis Gialos-stranden på Mykonos sydkyst. Nyd førsteklasses mad og skønne dage ved hotellets poolområde. Der er også et veludstyret fitnesscenter og en Thalasso-spa.

Mr & Mrs White

Mr & Mrs White er et lille hvidt boutiquehotel i den sydlige del af Mykonos, med en storslået udsigt over havet. Her bor du i smagfuldt indrettede dobbeltværelser med hvide vægge og lyse og sorte indretningsdetaljer. Fra hotellet er der en kort gåtur til strandene Paralia Psaraou og Paralia Platis Gialos. En taxatur væk venter Mykonos by.

Petasos Beach Resort & Spa

Petasos Beach Resort & Spa er et perfekt udgangspunkt for at gå på opdagelse på Mykonos' smukke strande med strandklubber, spændende underholdning og alle byens gyder med restauranter og butikker. Hotellet har en spa, hvis du trænger til et lille energiboost, stort poolområde med infinity-pool til afslapning og smuk udsigt over havet samt to restauranter. Start dagen eller afslut dagen med en god morgenmadsbuffet.

My Mykonos

My Mykonos er et stilfuldt boutiquehotel lige uden for Mykonos by, og du når denne smukke by efter en lidt længere gåtur. På My Mykonos bor du i stilfulde værelser i lyse farver og fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over omgivelserne.

Mykonos Beach

Mykonos Beach ligger lige uden for Mykonos by i Megali Ammos. Hotellet ligger lige ud til stranden og har en vidunderlig udsigt over havet.

Penelope Village

Vil du tage til Mykonos for at opleve noget autentisk græsk? Så er Hotel Penelope Village lige noget for dig! Omgivelserne er rolige og idylliske, hotellet traditionelt og ligger kun en kort gåtur op fra stranden, men du kan sagtens komme til steder hvor der sker mere, hvis du også vil opleve en anden side af Mykonos.

Oniro Suites

Oniro Suites er et fint boutiquehotel beliggende i udkanten af Mykonos by og har kun otte værelser. Slap af ved hotellets pool, og fra terrassen kan du nyde både morgenmad og en drink med en fantastisk udsigt over byen. Gåafstand til den postkortsmukke Mykonos by, hvor restauranter, butikker og hyggelige barer venter i gaderne.