Mykonos Beach

Mykonos Beach ligger lige uden for Mykonos by i Megali Ammos. Hotellet ligger lige ud til stranden og har en vidunderlig udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

4,3 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mykonos Beach har en dejlig beliggenhed lige ved stranden. Der er et poolområde med en infinity-pool med udsigt over havet. Solstole, et par parasoller og poolhåndklæder kan lånes. Der er også en jacuzzi ved poolområdet. Poolbar, der serverer enkle retter og drinks.

På hotellets à la carte restaurant har du mulighed for at sidde ude på terrassen og nyde den smukke udsigt. Restauranten serverer internationale retter samt lokale specialiteter tilberedt af lokalt producerede råvarer. I samarbejde med forskellige lokale foreninger arrangeres også nogle gange opførelser af traditionelle danse og sange.

Spa-behandlinger og massage tilbydes mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du vil opdage mere af Mykonos, tilbyder hotellet cykeludlejning, så du kan tage afsted på egen hånd. Hvis du lejer en bil, er der parkering på hotellet.

Hotellet ligger en kort gåtur fra Mykonos by, hvor du finder et bredt udvalg af butikker og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.15.

Alle hoteller i Mykonos

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux beliggende i Megali Ammos, lige uden for Mykonos by. Hotelområdet ligger på en bakkeskråning ovenfor den historiske havn, hvilket giver både poolområdet og restauranten en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i infinity-poolen, hotellets thalasso-spa og udsøgt middag i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger smukt på en bjergskråning, lige ovenfor Platis Gialos-stranden på Mykonos sydkyst. Nyd førsteklasses mad og skønne dage ved hotellets poolområde. Der er også et veludstyret fitnesscenter og en Thalasso-spa.

Mr & Mrs White

Mr & Mrs White er et lille hvidt boutiquehotel i den sydlige del af Mykonos, med en storslået udsigt over havet. Her bor du i smagfuldt indrettede dobbeltværelser med hvide vægge og lyse og sorte indretningsdetaljer. Fra hotellet er der en kort gåtur til strandene Paralia Psaraou og Paralia Platis Gialos. En taxatur væk venter Mykonos by.

Petasos Beach Resort & Spa

Petasos Beach Resort & Spa er et perfekt udgangspunkt for at gå på opdagelse på Mykonos' smukke strande med strandklubber, spændende underholdning og alle byens gyder med restauranter og butikker. Hotellet har en spa, hvis du trænger til et lille energiboost, stort poolområde med infinity-pool til afslapning og smuk udsigt over havet samt to restauranter. Start dagen eller afslut dagen med en god morgenmadsbuffet.

Mykonos Riviera Hotel & Spa

Velkommen til et af Mykonos bys fineste hoteller, Mykonos Riviera Hotel & Spa, som også er medlem af Small Luxury Hotels of the World. Hotellet har et rent og elegant design og er perfekt til dem, der vil forkæle sig selv med det bedste på ferien!

My Mykonos

My Mykonos er et stilfuldt boutiquehotel lige uden for Mykonos by, og du når denne smukke by efter en lidt længere gåtur. På My Mykonos bor du i stilfulde værelser i lyse farver og fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over omgivelserne.

Penelope Village

Vil du tage til Mykonos for at opleve noget autentisk græsk? Så er Hotel Penelope Village lige noget for dig! Omgivelserne er rolige og idylliske, hotellet traditionelt og ligger kun en kort gåtur op fra stranden, men du kan sagtens komme til steder hvor der sker mere, hvis du også vil opleve en anden side af Mykonos.

Oniro Suites

Oniro Suites er et fint boutiquehotel beliggende i udkanten af Mykonos by og har kun otte værelser. Slap af ved hotellets pool, og fra terrassen kan du nyde både morgenmad og en drink med en fantastisk udsigt over byen. Gåafstand til den postkortsmukke Mykonos by, hvor restauranter, butikker og hyggelige barer venter i gaderne.