Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre, charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pæne værelse og modtagelse var fint
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med en pool, der har en børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Poolbar, der også serverer enkle retter.

Hotellets restaurant tilbyder enkle græske specialiteter og internationale retter. Hotellet fokuserer på at bruge lokale råvarer i sæsonen, har sin egen urtehave og sin egen produktion af olivenolie, som de bruger i madlavningen. Bar der er åben om aftenen, hvor cocktails kan købes.

Gratis wifi. Trapper og niveauforskelle på hotellet, også til poolområdet.

Måltider

I nogle værelser indgår morgenmadsbuffet, og i andre indgår All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-09.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og få slags lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-17.00 og kl. 18.00-22.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Archontiko Petras 1821

På Hotel Archontiko Petra 1821 på Lesvos tilbydes ægte gæstfrihed og autentiske oplevelser. Du bor kun få minutter fra stranden og byens centrum på et skønt boutiquehotel i engelsk landstil. På dette udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotel kan du sætte dig ned på verandaen med en god bog og nyde duftene fra hotellets hyggelige lille have!

Defkalion

Når du kommer til lejlighedshotellet Defkalion, vil ejeren Toula tage sig af dig på allerbedste vis. Her bor du i fine lejligheder, hvor du kan lave morgenmad og frokost og nyde dagen på balkonen og tage dejlige dukkerter i poolen eller du kan pakke en madkurv og tage med til stranden. Du kan også tage en kort gåtur til Petras centrum til middag.