Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre men charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pæne værelse og modtagelse var fint
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med en pool, der har en børnesektion. Solstole og parasoller. Håndklæder mod betaling. Poolbar, der også serverer enkle retter.

Buffetrestaurant, der tilbyder enkle græske specialiteter og internationale retter. Hotellet fokuserer på at bruge lokale råvarer i sæsonen, har sin egen urtehave og sin egen produktion af olivenolie, som de bruger i madlavningen. Bar der er åben om aftenen, hvor cocktails kan købes.

Gratis wifi. Reception døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

I nogle værelser indgår morgenmadsbuffet, og i andre indgår All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-09.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og få slags lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-17.00 og kl. 18.00-22.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 er et hyggeligt boutique-hotel i engelsk landstil. Selve bygningen er fra 1821 og har været hotel siden 2008. Hotellet er beliggende på den nordlige del af Lesvos, i den smukke by Petra, nær Molivos. På hotellets veranda kan du sidde og slappe af i komfortable sofaer eller ligge og læse en bog i hængekøjen. Efter en kort gåtur ankommer du til Petra, hvor du kan slå dig ned og nyde græske specialiteter, grillet fisk og et glas Retzina.