Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 221 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Manageren var ikke imødekommende og der blev i mange af dagene spillet aaal for høj musik i restauranten fra 9 morgen til kl 23

Bekræftet køb : 2023-09-18


7 ud af 10

+
Beliggenhed, den service det unge team ydede trods at alle var nye.
-
En uduelig “ manager” som ikke var den nye ledelse, hvorfor han var på hotellet vides ikke, men han tyranniserede det unge team som gjorde alt hvad de kunne for gæsterne, skældte dem ud i gæsters påhør, kommanderede dem rundt, intet de gjorde var tilsyneladende godt nok. Krænkende og upassende opførsel overfor især enligt rejsende kvinder. ……mit forslag til forbedringer: smid ham ud!

Bekræftet køb : 2023-09-11


7 ud af 10

+
Passende størrelse, venlig modtagelse perfekt beliggenhed venlige unge mennesker God rengøring af værelserne velfungerende Air con
-
Manglende smil fra en af "lederne/ansvarlige", så oplevede ham meget tvær, og smilede ikke en gang når man hilste på ham. Han skældte personalet ud i ens påhør. vi mødte andre gæster der oplevede at han overskred deres grænse, med at påtale at de f.eks. røg for meget. badeværelset kunne godt trænge til en gennemgang, bruser virkede meget dårlig, vandet var længe om at løbe væk efter bad. men det gør ikke at vi ikke vil benytte hotellet igen.

Bekræftet køb : 2023-08-28


10 ud af 10

+
Der var rent og pæn og rigtig søde personale
-
At det ikke var muligt at spise på hotellet

Bekræftet køb : 2023-08-28


8 ud af 10

+
Beliggenheden. Hyggelige omgivelser
-
Hotellet var midt i er ledelses- og personaleskifte. Det påvirkede stemning og service - selvom de nye gjorde hvad de kunne.

Bekræftet køb : 2023-08-07


7 ud af 10

+
Beliggenheden ved den fredelige strand og nem adgang til Vasiliki på gåben. Værelset var også rigtig fint og hotellet smagfuldt og pænt (omend lidt slidt).
-
Vandtrykket i bruseren var så lavt, at det var svært at skylle shampoo ud af håret. Toilettet ved poolen var ulækkert og uden lås. Frisk frugt til morgenmad (fx vandmelon) ville være en nem måde at opgradere den. Hvis der blev rettet op på disse få ting, ville hotellet efter vores mening få topkarakter.

Bekræftet køb : 2023-08-01


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-07-24


7 ud af 10

+
Værelset og poolen og spiseområdet er nydeligt. Hotellet ligger dejligt ift strand, by og surf.
-
Bedre udvalg til morgenmaden. Og så skal det ikke koste 7 euro at låne en strandstol, som burde være gratis.

Bekræftet køb : 2023-07-18


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-27


8 ud af 10

+
.
-
.

Bekræftet køb : 2023-06-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

33 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
9
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

27-09-2019

af PiaF252 Horsens, Danmark

Skønt lille hotel

Sunwaves hotel er et skønt lille hotel med den perfekte beliggenhed, midtfor i den lille bugt. Restauranten er meget smagfuldt indrettet og de søde piger i det lille køkken tilbereder de lækreste retter, så selvom de mange restauranter langs havnen i Vasiliki trækker når mørket sænker sig, så har Sunwaves så meget at byde på, det må man ikke snyde sig selv for. Vi elskede også instrumentalmusikken som flød fra højtalerne, det var helt zenagtigt og meget afstressende. Vi boede på værelse 6 som vender ud mod haven og vasiliki by. På altanen kunne vi nyde morgensolen og vi have også kik til poolen og havet. Der er ingen biltrafik ved hotellet, så ønsker man fred og ro kan hotellet varmt anbefales. Vi drømmer os ofte tilbage.

 
09-06-2019

af Jan G Esbjerg, Danmark

Herlig hotel i lokale omgivelser

Hotellet ligger skønt lige ud til stranden i den lange Vassiliki bugt på Syd Lefkas. Det Ioniske hav/ adriaterhavet. Hotellet er familie ejet, med den skønne "hotelmutter" og de andre dejlige ansatte. Rigtig god service, med et tilfredsstillende udvalg af retter. Kan foretrække "chicken wedding". Hotellet ligger i nem gåafstand fra Vassiliki by og anden by på modsatte side af bugten. Området er kendt for alle typer for sejl og vandsport, da her ofte blæser en dejlig brise. Kan anbefale området og øen som feriemål for de som foretrækker lidt roligere omgivelser, hvor masseturismen ikke helt har vundet indpas.

 
03-06-2018

af Ib L

Fantastisk

Beliggenhed er god i forhold til den lille by Vasiliki, samt fred og ro til fordybelse på hotellet,hvis man ønsker det. Morgenmad ok men kunne være mere varieret. God service fra personalet. Lej bil og scooter i byen billigt og en fantastisk oplevelse at køre på egen hånd kan kun anbefales.

 
17-12-2017

af Bodil C

Fantastisk personale

+ meget servicemindede unge piger, der serverede og var en del af den daglige kundekontakt (man fornemmer hotellet er lille, og at de ansatte husker en og ens børn). Vi fik taget billeder med pigerne inden, vi skulle hjem på deres opfordring, det var ret sødt og nærværende. + rent og pænt både på hotelværelse, i restaurant og ved pool. + fantastisk udsigt over vandet fra vores værelse + fra restaurant + gåafstand fra lille (meget lille) havneoråde med lidt forretninger og mange spisesteder. +/-lille hotel, meget roligt og positivt hvis man er til det, men da vi havde børn med og faktisk var de eneste med børn, følte vi lidt, at vi skulle "tysse" på børnene, selvom de nu ikke var højtrystede. - morgenmadsbuffet var med i prisen og den var ok, men udvalget af mad spasomt og ensformigt. Vi lejede bil og kom på den måde nemt rundt på øen og til forskellige strande/byer - havde vi ikke haft lejet bil, tror vi ugen ville have været lang, da det ikke er nemt at komme rundt ellers. Vejret begyndte at blive mere ustadigt midt september, og vi havde enkelte dage med regn/skyer. Vi kommer gerne igen til hotellet!

 
07-09-2017

af SusanBJensen Platanias, Grækenland

Sunwaves hotel - fint lille mellemklassehotel

Fint lille hotel med dejlig beliggenhed i en lille bugt med "havnemiljø" til venstre og "surfermiljø" til højre. Virkelig god betjening af pigerne i restaurant/bar/køkken, de havde bare det store overblik, venlighed og var meget serviceminded :-) Fin morgenmad incl. og tilkøb af retter til frokost/aften var okay. Dog er der i august en del folk fra "nærliggende campingplads (som kunne opholde sig ved at benytte restauranten) - med en del børn der støjede mange timer om dagen i poolområdet" - lidt irriterende når man har valgt et lille hotel UDEN store børnefaciliteter - og der da helle IKKE boede børn på hotellet. Kunne godt komme igen, men vil så ikke vælge august måned.