Bedømmelse af Sunwaves

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 135 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Smuk beliggenhed samt venligt og smilende personale. Rengøring på værelset var ok.
-
Toiletterne ved receptionen og ved poolen var ulækre. Rengøring i restaurant området kunne være bedre. Græsset på hele området var meget langt, det var til gene ved poolen, da græsset gik helt op til liggestolene, og træls der hvor man kan sidde og spise frokost udendørs. Det bar alt for meget præg af at de nu lukker ned for vinteren. Hotellet arrangerede en BBQ aften hvor vi kunne tilmelde os. Ideen var godt tænkt, men i stedet for at gøre lidt ekstra ud af det, så virkede det derimod mere som om de lige skulle have solgt ud af resterne inden de lukker, skuffende oplevelse.

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Udsigten personalet samt værelserne Dejligt roligt men vi var der også i uge 41
-
Intet

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Fantastisk udsigt.
-
Poolen var meget beskidt. Rengøringen på værelserne var i top. Restauranten var heller ikke så ren, da bordene var meget fedtede. Eller pænt over det hele.

Bekræftet køb : 2019-10-14


7 ud af 10

+
Meget tæt på stranden, fredeligt.
-
Tidligere morgenmad før afrejse.

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre rengøring på fælles arealerne. Mere varierende morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-10-07


7 ud af 10

+
Værelserne med gode madrasser, aircondition, god rengøring og beliggenhed.
-
Der mangler et lounge afd, hvor man ikke tvinges til at købe noget. Vi boede på vær. 2 hvor fryseren køkken pers bruger stod lige ved siden af desuden står der en kompressor der larmer fra tid til anden, derfor brugte vi ikke altanen ret meget, så sørg for ikke at få vær 2. Synes egentlig ikke vær 2 er særlig egnet til ferieophold

Bekræftet køb : 2019-10-07


5 ud af 10

+
?
-
Stedet bar tydelig præg af det var sidst på sæsonen. Poolen var ikke rengjort, restaurationen var heller ikke ,visne blomster på bordene Det er nok ikke lige det hotel man booker næste gang Ikke en speciel rar strand at bade på ved sejlturen. Det var som at træde i kviksand

Bekræftet køb : 2019-10-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

22 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
5
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

27-09-2019

Indlæg af PiaF252 Horsens, Danmark

Skønt lille hotel

Sunwaves hotel er et skønt lille hotel med den perfekte beliggenhed, midtfor i den lille bugt. Restauranten er meget smagfuldt indrettet og de søde piger i det lille køkken tilbereder de lækreste retter, så selvom de mange restauranter langs havnen i Vasiliki trækker når mørket sænker sig, så har Sunwaves så meget at byde på, det må man ikke snyde sig selv for. Vi elskede også instrumentalmusikken som flød fra højtalerne, det var helt zenagtigt og meget afstressende. Vi boede på værelse 6 som vender ud mod haven og vasiliki by. På altanen kunne vi nyde morgensolen og vi have også kik til poolen og havet. Der er ingen biltrafik ved hotellet, så ønsker man fred og ro kan hotellet varmt anbefales. Vi drømmer os ofte tilbage.

 
09-06-2019

Indlæg af Jan G Esbjerg, Danmark

Herlig hotel i lokale omgivelser

Hotellet ligger skønt lige ud til stranden i den lange Vassiliki bugt på Syd Lefkas. Det Ioniske hav/ adriaterhavet. Hotellet er familie ejet, med den skønne "hotelmutter" og de andre dejlige ansatte. Rigtig god service, med et tilfredsstillende udvalg af retter. Kan foretrække "chicken wedding". Hotellet ligger i nem gåafstand fra Vassiliki by og anden by på modsatte side af bugten. Området er kendt for alle typer for sejl og vandsport, da her ofte blæser en dejlig brise. Kan anbefale området og øen som feriemål for de som foretrækker lidt roligere omgivelser, hvor masseturismen ikke helt har vundet indpas.

 
03-06-2018

Indlæg af Ib L

Fantastisk

Beliggenhed er god i forhold til den lille by Vasiliki, samt fred og ro til fordybelse på hotellet,hvis man ønsker det. Morgenmad ok men kunne være mere varieret. God service fra personalet. Lej bil og scooter i byen billigt og en fantastisk oplevelse at køre på egen hånd kan kun anbefales.

 
17-12-2017

Indlæg af Bodil C

Fantastisk personale

+ meget servicemindede unge piger, der serverede og var en del af den daglige kundekontakt (man fornemmer hotellet er lille, og at de ansatte husker en og ens børn). Vi fik taget billeder med pigerne inden, vi skulle hjem på deres opfordring, det var ret sødt og nærværende. + rent og pænt både på hotelværelse, i restaurant og ved pool. + fantastisk udsigt over vandet fra vores værelse + fra restaurant + gåafstand fra lille (meget lille) havneoråde med lidt forretninger og mange spisesteder. +/-lille hotel, meget roligt og positivt hvis man er til det, men da vi havde børn med og faktisk var de eneste med børn, følte vi lidt, at vi skulle "tysse" på børnene, selvom de nu ikke var højtrystede. - morgenmadsbuffet var med i prisen og den var ok, men udvalget af mad spasomt og ensformigt. Vi lejede bil og kom på den måde nemt rundt på øen og til forskellige strande/byer - havde vi ikke haft lejet bil, tror vi ugen ville have været lang, da det ikke er nemt at komme rundt ellers. Vejret begyndte at blive mere ustadigt midt september, og vi havde enkelte dage med regn/skyer. Vi kommer gerne igen til hotellet!

 
07-09-2017

Indlæg af SusanBJensen Platanias, Grækenland

Sunwaves hotel - fint lille mellemklassehotel

Fint lille hotel med dejlig beliggenhed i en lille bugt med "havnemiljø" til venstre og "surfermiljø" til højre. Virkelig god betjening af pigerne i restaurant/bar/køkken, de havde bare det store overblik, venlighed og var meget serviceminded :-) Fin morgenmad incl. og tilkøb af retter til frokost/aften var okay. Dog er der i august en del folk fra "nærliggende campingplads (som kunne opholde sig ved at benytte restauranten) - med en del børn der støjede mange timer om dagen i poolområdet" - lidt irriterende når man har valgt et lille hotel UDEN store børnefaciliteter - og der da helle IKKE boede børn på hotellet. Kunne godt komme igen, men vil så ikke vælge august måned.