Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-02


9 ud af 10

+
Service, venligt personale
-
Der er vildt lydt. Der er lidt øv når man er på ferie og skal høre tysk tv fra kl 6 morgen og igen til kl 1. Nu var vi så uheldige med meget dårligt vejr 2 dage og det er jo ikke hotellets skyld, men vinduerne hylede hele natten fordi de er utætte. En anden ting. Flyrejsen. Jeg syntes efterhånden tingene er ved at gå helt gak. Som noget af det første da vi kom ombord på fly fik vi besked om at vi ikke måtte spise peanuts eller nødder da en i flyet havde allergi. Et helt fly skal tage gensyn til en person - så bliv hjemme. Hvorfor udsætte person for risikoen. Eller få en antiestamin. Jeg kan godt undvære peanuts, men det virker så gak så man er helt forbløffet. Og lav evt et børnefly. Hvilke børn på 1,5 år har glæde af flyrejse. Nå ja jeg syntes bare det er synd for dem og normalt er jeg ikke en som brokker mig😂

Bekræftet køb : 2024-05-11


10 ud af 10

+
Maden var fantastisk og pris 480 for en uge
-

Bekræftet køb : 2024-05-05


9 ud af 10

+
Service og maden
-

Bekræftet køb : 2023-10-19


10 ud af 10

+
Virkelig fin service af alt personale. Rigtig god mad, med meget fin servering. Aktiviteterne med vand aerobic, yoga og vandretur rigtig god instruktør med humor. Personalet var det bedste ved hotellet.
-
Dejlig pool hvor der altid var ledige liggestole, dog var hynderne meget tynde og nogle slidte. Dårligt WiFi.

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Hotellets beliggenhed tæt ved stranden. Servicen vi fik på hotellet incl. nogle gode arrangementer om aftenen. Værelset, som var i to etager med to badeværelser og både en terrasse og en balkon. Det fungerede rigtigt fint, at der både var et soveværelse og en opholdsstue.
-
Jamen - der var lige det med maden, som var lidt for fersk. Sikkert i et forsøg på at imødekomme kræsne turister, der forventer at få leverpostejmadder og rugbrød som derhjemme. Ærgerligt, ærgerligt.

Bekræftet køb : 2023-06-25


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-08


8 ud af 10

+
Dejlig og venlig stemning. Meget tæt ved stranden .
-
Nye senge på værelserne.

Bekræftet køb : 2023-05-27


10 ud af 10

+
Der var virkelig pænt og rent over alt, samt personalet var rigtig flinke.
-
Syntes familie værelserne var lidt små, samt WIFI var virkelig dårligt. selvom der var fuldt signal næsten over alt, gik det virkelig langsomt.

Bekræftet køb : 2023-05-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

799 bedømmelser
Meget godt
 
389
Godt
 
299
Middel
 
73
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

21-10-2021

af 931jesperb

Dårligt ophold ødelagt grundet service

Opholdet var fint til at starte med, men senere ødelagt af dårlig service, som at min kæreste ikke måtte tage et æble med ud af restauranten, så det er helt klart sidste gang vi kommer der. Så hvis i ønsker god service tag et andet hotel:))

 
09-08-2020

af dguling Kalundborg, Danmark

Fin service

Dejlig modtagelse og pænt værelse og meget fin beliggenhed. Havde problemer med toilet der løb, værelse der ikke blev rengjort dagligt og pool håndklæder der kun skiftes 3x ugl- toilet blev udbedret.. efterfølgende var der dog stadig vand på gulvet... 3 dage af vores ferie gik med at være irriteret. Samtale med hotel manneger Nicolas, der lovede at få styr på tingene og tilbød også et nyt værelse( vi ville dog helst blive der hvor vi var) Fik lovning på at der ville blive gjort rent hver dag samt at de sendte håndværker med det samme og udbedrede skaden der viste sig at være en utæthed. Så alt i alt tilfredshed med hotel og service

 
08-07-2019

af mmulvad Odder, Danmark

Ferie

Fik en fantastisk velkomst og vist op på værelset. Skønt værelse, dog lidt negativt at det er lidt svært at komme på toilettet da vasken går så langt ud i rummet mod døren at det er svært at komme der ud når man har lidt for meget på sidebenene 😮 Morgenbuffeten er fantastisk, poolen er allerede lun fra kl. 9-10 stykker om morgen. Personalet er søde og venlige. Og der er masser af underholdning på hotellet hele ugen. Dog er al underholdning ikke lige godt. Hotellet ligger ca 2,2 km fra midtbyen, og det kan være noget hårdt at gå der ind pga varmen, men en taxa koster kun 5 euro, og det er det vær. Et godt hotel generelt

 
28-09-2016

af Rie Ø

Ikke imponeret

Min mand kontaktede hotellet før ankomst med en forespørgsel i anledning af vores bryllupsrejse, hotellet tilbyder en flaske vin og en frugtskål ved ankomst. Vores forventninger til god service var inden ankomst høje. Værelset var pænt men småt, badeværelset er imponerende dårligt indrettet men pænt. Lækker brusekabine der dog trænger gevaldigt til afkalkning, vandet stikker. Den sødeste rengørings dame og morgenmads personale der i den grad trækker stjernerne i får op. Morgenmad nåede vi aldrig meget af, vi havde valgt hotellet fordi de som de eneste serverede morgenmad til kl 12 (i følge Spies rejseselskab) men det var kun til kl 11. En aften vælge vi at tage en drink i baren. På trods af 4 bartendere går der umådeligt længe og der er selvom vi sidder i baren og de passerer forbi flere gange mens der bliver talt med nogle af de få gæster der. Vi retter efter lang ventetid selv henvendelse og bestiller, og så er vi igen usynlige, jeg har aldrig i de 30 år jeg er kommet på Kreta oplevet så ringe betjening. Ikke bare må vi afbryde deres hyggesnak for at få drikkevarer men selv under betjeningen var vi dårligt et blik værd, samtalen de var i gang med, fortsatte da også. Damerne i receptionen var også søde og hjælpsomme men til den ældre herre der stod der var vi også bare luft. Det er fandeme ikke i orden at behandle betalende gæster sådan. Det var min bryllupsrejse, godt nok 12 år for sent men tro mig det gør ikke at jeg ikke har glædet mig. Vi kommer ikke til at besøge jer igen, servicen har været langt bedre de andre steder vi har boet i rethymnon.

 
24-05-2014

af V3391YBSusan Tårnby, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel ! ...ualmindelig venligt og løsningsorienteret personale. Dejlige fællesområder. Rent overalt men ret slidte værelser og hårde senge. God morgenmad med alt hvad maven kan begære. Let at komme med bus til Rethymon by. Stranden god, men desværre en del store sten at passere førend man kommer i til knæene.. lidt længere nede af stranden er det bedre. God oplevelse.