1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret med et minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder i etage

I 1-værelses lejlighederne i etage, er der i entréplan kombineret opholdsrum/køkken, tre sovesofaer, tv med satellitkanaler og badeværelse. Ovenpå er der en dobbeltseng og et tv med satellitkanaler. Åben grundplan mellem etagerne. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Terrasse eller balkon. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn

1-værelses lejligheder superior

1-værelses lejligheder superior med et kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Balkon eller lille terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 2-3 personer