Alianthos Garden

  • • Familievenligt
  • • Nær stranden
  • • Skøn beliggenhed

På Alianthos Garden i det naturskønne Plakias mødes du af en herlig atmosfære. Hotellet drives af en familie, som altid sætter din trivsel øverst, og i den smukke have er det nemt at slappe af. Poolområdet ligger lige ovenfor stranden, så der er ikke langt til skønne dyp i havet. Et stenkast fra Alianthos Garden venter den hyggelige strandpromenade, som kantes af restauranter og barer.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Atmosfæren alle var glade og venlige
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alianthos Garden er et familiedrevet hotel i smukke Plakias på Kreta. Poolområdet ligger i frodige omgivelser, og her er en separat børnepool samt solstole og parasoller. Stranden ligger lige nedenfor hotellet og indbyder til skønne dyp i Middelhavet. Solstole og parasoller på stranden er mod betaling. En trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant, og her er også en bar, hvor du kan nyde en drink om aftenen. Hotellet tilbyder glutenfrie, vegetariske, laktosefri og veganske retter mod forespørgsel.

Gratis wifi på fællesområder. For børn er her et lille grønt område med legeplads. Underholdning om aftenen.

En kort gåtur herfra ligger centrum i Plakias, og langs strandpromenaden er der en del restauranter og barer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

For at komme til stranden skal en trafikeret vej krydses.

Alle hoteller i Plakias

Alegria Beach Resort

Alegria Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i Plakias på Kreta. Nyd en familieferie på et moderbe hotel lige ved stranden med adgang til flere pools, restaurant og aktiviteter. Præcis som på vores andre familiehoteller findes også Club Polly & Mino og svømmeskole. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.