Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

18 bedømmelser
Meget godt
 
12
Godt
 
5
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

06-10-2020

af BenjiDK København, Danmark

Lille hyggeligt hotel hvor de er dansk talene

Det lille Altis hotel er super hyggeligt, personalet som består af mor far og datter er SUPER flinke og tager sig så godt af deres gæster som muligt. Hotellet er intet specielt, en lille pool og værelserne er intet luxsus men personalet er super flinke og dansk talene

 
09-07-2017

af Katja H

Vidunderligt hotel. Tag dertil

Et dejligt og utrolig hyggeligt og rent hotel. Med familie atmosfære. Det ligger i rolige omgivelser og er et perfekt hotel både for par og børnefamilier. Man bliver modtaget venligt og imødekommende. I gåafstand til det meste.

 
21-08-2014

af Amar6627770 København, Danmark

Skønt hotel med god atmosfære

Hotel Altis er centralt placeret i den pulserende by Malia på Kreta. Hotellet er lille, men atmosfæren er god. Der er god udsigt fra værelserne - og værelserne fremstår som pæne og meget rene. Familien ejer hotellet og de yder en fantastisk service og de er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning.

 
17-05-2014

af Yngve C Rude, Danmark

Dejligt hotel med god atmosfære

Søger du/I det næste feriemål, kan Malia i det østlige Kreta være et godt bud. I Malia ligger Altis Hotel, et lille hotel med en rar atmosfære. Det er et mindre hotel med 17 værelser, hvor værtsparret Irene, der er dansk, Georgos og deres datter også bor. Hotellet ligger meget frit med udsigt mod nord over Middelhavet og til bjergene, der omkranser byen. Hotellet har have og pool, og der er meget rent, såvel ude som inde. Omegnen byder på afslappende gåture i byen og omliggende byer, adskillige interessante kulturelle oplevelser, samt skønne vandreture i naturen. Ifølge diverse rejseguider repræsenterer Malia det værste ved masseturismen med hektisk dag- og natteliv - det er også rigtigt i sommermånederne - men i maj og september er det en rigtig dejlig stille og behagelig by. Altis Hotel kan kontaktes direkte. NB: Jeg har boet på Altis Hotel 9 gange.

 
27-12-2013

af Karna H Padborg, Danmark

Familienært hotel

Hotellet ligger midt i en dejlig fredfyldt have, som er meget velplejet. Værelserne fremstår rene og pæne, der er hvad man har brug for. Familien som ejer hotellet er rare og imødekommende, er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning "hvor spiser man, hvor lejer man en bil m.m".Vi oplevede et meget familie venligt hotel, hvor alle generationer var repræsenteret.