Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

160 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
81
Middel
 
26
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

15-08-2019

af Thomas5660

Rigtig fint hotel med søde ejere

Fint nyt hotel, med søde ejere. Med Gå afstand til byen og købmændsbutikker lige nede rundt om hjørnet. Små fine værelser. Dog var sengene lidt hårde men og aircondition kostede 6€ pr. nat. Poolen var lækker og der var mulighed for leje af bil på hotellet. Hotellet kan godt anbefales.

 
29-07-2019

af Kate M Aalestrup, Danmark

Fint til pengene

Godt sted der levede op til forventningerne. Pænt og rent, flinkt personale. Stille og roligt ( bortset fra blæsten) fin afstand til centrum. Lidt spartansk køkkenudstyr men det gik alligevel. Selve byen byder på mange gode spisesteder. Tættest på Maistrali og Acropolis henne ved havnen kan anbefales.

 
28-07-2019

af Uffe A

Fint hotel til pengene

Alt i alt et fint hotel til pengene. Poolen var fin og ren. Personalet var søde og imødekommende. Der kan lejes bil på hotellet til en rigtig god pris. Placeret i udkanten af byen, hvor der er stille og roligt, men i gåafstand til både strand og centrum. Køkkenet er lidt spartansk udstyret. Der er larm fra vinden, når det blæser fra vest. Lidt hårde senge. Kommer gerne igen.

 
15-07-2019

af Stine H Valby, Danmark

Ferien der klart blev redet af gederne bag hotellet.

Hotellet til nul stjerner. Ferien der klart blev redet af omgivelser, skønne rejsepartner og gederne bag hotellet. De var så søde, og stak ofte af og holdt os med selskab og bidrog med megen sjov. Meget dårligt, kan på ingen måder anbefales. Men mindre du er til aircondition der ikke køler (virkede ej heller på værelse nr 2), et wc som løber og det meste af tiden ikke kan trække ud ikke kan trække ud, et vindue som ikke kan åbnes (farvel udluftning på badeværelset) og nåhh ja at skulle spørger efter nyt lagen og håndklæder, hver gang når rengøringen har været forbi og taget de brugte til vask, og ikke efterlader nyt. Personalet var ikke venlige, ej heller imødekommende eller forstående overfor problemerne. Når vil du kunne gå på wc? underlig og besværlig gæst. Apollo snakkede med hotellet og aftalte at vi ville få 20 euro tilbage, dagen før hjemrejsen, som et plaster på såret (et meget lille). Får os var det symbolsk og ikke selve pengene det kom an på. Da de så skal afleverer dem, siger de ikke et ord og kommer ind på værelset med 12. Vi snakkede ikke med dem om det eller andet, og glædet os bare til at komme hjem dagen efter. Det anbefales at: man selv tager en lille kniv samt et skærebræt med, da tekøkkennet er meget spartansk. samt et wc, en ventilator, en vvs-mand og eget personale. Men sød kat ved poolen.

 
05-11-2013

af Jamos-DK Næstved, Danmark

Godt mindre sted

Alt var godt til prisen. Stedet ligger stille og roligt. Ejer flink og rar, man føler sig velkommen. Hvis du vil bruge din balkon om morgenen, så sørg for at få en der ikke vender mod øst eller syd, for solen bager meget hårdt, så det er umuligt at bruge den. Poolen var ren og der var altid plads. Morgenmad ok efter græske forhold, og fint at kunne sidde i skygge og nyde den. Kommer gerne igen.