Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 72 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
5,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
6,3 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Det virkede tomt og lukket - ikke pga manglende gæster, men der manglede fx lidt krukke/planter, en skraldespand m.m ved pool området, så det ville virke lidt mere indbydende. Derudover virkede værterne godt trætte.

Bekræftet køb : 2024-06-16


8 ud af 10

+
Lækkert poolområde - skøn beliggenhed
-
Ingen kommentarer

Bekræftet køb : 2024-06-16


6 ud af 10

+
llidt svært at svare p da vi ikke havde bestilt morgenmad
-
alt var ok

Bekræftet køb : 2024-06-16


4 ud af 10

+
Det var smukt arkitektonisk
-
Mange problemer. Køleskab der ikke fungerede. Vi fik et andet, jeg måtte hjælpe dem ældre eller af hotellet med at bære det nye køleskab. Et wc der tit strejkede og personale det ikke tog os alvorligt. Vildt hårde senge. En eller det råbte og skreg efter sine børn. Arme unger

Bekræftet køb : 2024-06-02


9 ud af 10

+
Udsigten
-
Forhæng for bruser

Bekræftet køb : 2024-06-02


6 ud af 10

+
Rolig beliggenhed med fin udsigt til begge sider af værelset. Fint varmt vand både i bad og køkken
-
2 hårde træstole på terrassen var ukomfortabelt en hel uge og hårdt for ryggen! Manglede hylde/knager eller anden frasætningsmulighed for toilettasken så den ikke skulle stå på gulvet i badeværelset der blev vådt ved badning. - Brugte ikke WiFi på hotellet.

Bekræftet køb : 2023-10-15


6 ud af 10

+
Beliggenhed til strand og by.
-
Der manglede en parasol på de altaner der ikke var overdækket, samt en bedre stol. Vi lånte hos naboen. Der var 1 teske og to champagneglas, plus andet service.

Bekræftet køb : 2023-10-15


8 ud af 10

+
Velholdt
-
Råben og skældud fra konens side, af børnebørnene og det var hver dag.

Bekræftet køb : 2023-10-15


7 ud af 10

+
Prisen Minimal støj fra byen om natten. Dejligt ved poolområdet. Værtsparret talte pænt og hyggeligt til os, når vi mødte dem. Pænt rent.
-
Værtsparret talte meget højt indbyrdes. Køkkenskabet under vasken var ikke lækre, og der manglede lidt indhold, fx paletkniv og små glas Køleskabets fryser var tiliset og kunne ikke fryse lidt vand, knap åbnes. Der ville være dejligt med to stole og et bord inde i lejligheden. Det kan være et klapbord, der samtidig er låge for et skab med glas, krus, bestik og tallerkner. Reparation af brusere ved poolen.

Bekræftet køb : 2023-10-08


6 ud af 10

+
Poolområdet var fint.. lækker udsigt
-
Ejerne på hotellet, deres opførsel var grotesk.. de passer deres børnebørn på hotellet og de råber og skriger af de børn i flere timer om dagen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Der var ingen hensyn til gæster, og de stakkels børn

Bekræftet køb : 2023-09-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

173 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
85
Middel
 
28
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

11-08-2023

af Jessica K

Godt hotel til prisen

Vi havde et fint, dog lidt slidt, værelse med rigeligt plads og udsigt til poolen, som i øvrigt er hotellets højdepunkt. Der var altid gode liggestole nok og en simpel pool, der gør, hvad den skal. Morgenmaden er ret sløj (de kommer med den, når du sætter dig ved bordet, og vi fik serveret nogle skiver brød, usaltet smør, marmelade, honning, plain græsk yoghurt, en halv fersken, sort kaffe og en stærkt opblandet saft med juice-smag. Desuden kostede aircondition ekstra. Restauranter og by ligger med fin afstand uden at genere og opholdet vat alt i alt super fint - og billigt!

 
21-08-2022

af Julienordhavn

OK ophold

OK sted, men lidt skuffet. Da vi ankom blev vi mødt af hotelejeren som udelukkende sagde “10,5 euro” uden at forklare hvad det var til (vi fandt ud af det var tax) eller byde os velkommen. Han fulgte os op til værelset, men sagde ingenting ift. vores kommende ophold. Generelt har han virket meget sur, når vi har henvendt os til os. Han er ikke særlig serviceminded. Møbler på værelset er af græsk stil, men fungerer fint til ferie brug. Dog ikke særlig rene eller vedligeholdte værelser. Altanbordet var bl.a. knækket flere steder, bruseren kunne ikke hænge fast på stativet og føntørreren virkede ikke. Derudover var service i køkkenet beskidt, da vi ankom. Der var ingen sæbe eller remedier til opvask, det skal man selv stå for. Fik kun udleveret rene håndklæder 1 gang på en hel uges ophold, vi henvendte os for at spørge efter nye rene håndklæder og fik blot at vide af hotelejeren at “det ikke er 5-stjernet hotel, så det ikke er muligt”. Samme var gældende med sengetøj. Aircondition ej inkluderet, koster 8 euro pr dag. Fungerede fint på vores værelse. Morgenmaden var meget enkel, hvid tørt brød med ost og skinke hver dag. Placeringen af hotellet var fin, i gåafstand til både indkøb og strand. En frisk gåtur på 25 minutter og man stod i Karpathos centrum. Dejlig pool og poolområde med sol storset hele dagen. Har vurderet hotellet til gennemsnitligt, men det er hellere ikke mere end det. Det er omgivelserne og poolen som trækker det op.

 
15-08-2019

af Thomas5660

Rigtig fint hotel med søde ejere

Fint nyt hotel, med søde ejere. Med Gå afstand til byen og købmændsbutikker lige nede rundt om hjørnet. Små fine værelser. Dog var sengene lidt hårde men og aircondition kostede 6€ pr. nat. Poolen var lækker og der var mulighed for leje af bil på hotellet. Hotellet kan godt anbefales.

 
29-07-2019

af Kate M Aalestrup, Danmark

Fint til pengene

Godt sted der levede op til forventningerne. Pænt og rent, flinkt personale. Stille og roligt ( bortset fra blæsten) fin afstand til centrum. Lidt spartansk køkkenudstyr men det gik alligevel. Selve byen byder på mange gode spisesteder. Tættest på Maistrali og Acropolis henne ved havnen kan anbefales.

 
28-07-2019

af Uffe A

Fint hotel til pengene

Alt i alt et fint hotel til pengene. Poolen var fin og ren. Personalet var søde og imødekommende. Der kan lejes bil på hotellet til en rigtig god pris. Placeret i udkanten af byen, hvor der er stille og roligt, men i gåafstand til både strand og centrum. Køkkenet er lidt spartansk udstyret. Der er larm fra vinden, når det blæser fra vest. Lidt hårde senge. Kommer gerne igen.