Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 50 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
4,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Den meget venlige ejer.
-
Megt spartans og mange mangler, håndtag til døren var løs, kogeplader var defekte og kunne ikke bruges. meget kedelig morgenmad

Bekræftet køb : 2022-10-09


7 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


7 ud af 10

+
Rent og pænt
-
Til tider ikke en levende sjæl at træffe på hotellet. Morgenmaden var som jeg husker det, da jeg rejste i Grækenland for 30 år siden, 3 skiver hvidt brød, 3 halve skiver meget trist pålægsskinke, 3 halve skiver ost og en halv henkogt fersken :-)

Bekræftet køb : 2022-09-18


7 ud af 10

+
Der var stille og roligt og en skøn udsigt
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


7 ud af 10

+
Ånden var dejlig
-
Værelset og køkkenet er meget træt

Bekræftet køb : 2022-09-04


6 ud af 10

+
Morgenmad
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


2 ud af 10

+
Tæt på byen og strand…..
-
Det første bi blev mødt med var 10 euro og 50 cent !!! Intet med velkommen, det er morgenmad osv med et smil. Morgenmad var præcis det samme alle 7 dage : 2 skiver tørt brød, pulver juice, en halv skive ost, en halv skive kødpølse, marmelade, en halv dåse ferske, 1 spiseske græsk youghurt og et halvt krus kaffe. Mange forlod bordene og købte selv morgenmad i supermarkede. Det opleves som det var en enorm belastning for personalet, at sætte “ morgenmaden” på bordet. Det var “kamp” om at kunne sidde i skyggen og indtage sin halve krus kaffe.

Bekræftet køb : 2022-09-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


9 ud af 10

+
Flot værelse God rengøring, både ved ankomst og under opholdet god pool med solvogne og parasoller
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

164 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
83
Middel
 
27
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

21-08-2022

af Julienordhavn

OK ophold

OK sted, men lidt skuffet. Da vi ankom blev vi mødt af hotelejeren som udelukkende sagde “10,5 euro” uden at forklare hvad det var til (vi fandt ud af det var tax) eller byde os velkommen. Han fulgte os op til værelset, men sagde ingenting ift. vores kommende ophold. Generelt har han virket meget sur, når vi har henvendt os til os. Han er ikke særlig serviceminded. Møbler på værelset er af græsk stil, men fungerer fint til ferie brug. Dog ikke særlig rene eller vedligeholdte værelser. Altanbordet var bl.a. knækket flere steder, bruseren kunne ikke hænge fast på stativet og føntørreren virkede ikke. Derudover var service i køkkenet beskidt, da vi ankom. Der var ingen sæbe eller remedier til opvask, det skal man selv stå for. Fik kun udleveret rene håndklæder 1 gang på en hel uges ophold, vi henvendte os for at spørge efter nye rene håndklæder og fik blot at vide af hotelejeren at “det ikke er 5-stjernet hotel, så det ikke er muligt”. Samme var gældende med sengetøj. Aircondition ej inkluderet, koster 8 euro pr dag. Fungerede fint på vores værelse. Morgenmaden var meget enkel, hvid tørt brød med ost og skinke hver dag. Placeringen af hotellet var fin, i gåafstand til både indkøb og strand. En frisk gåtur på 25 minutter og man stod i Karpathos centrum. Dejlig pool og poolområde med sol storset hele dagen. Har vurderet hotellet til gennemsnitligt, men det er hellere ikke mere end det. Det er omgivelserne og poolen som trækker det op.

 
15-08-2019

af Thomas5660

Rigtig fint hotel med søde ejere

Fint nyt hotel, med søde ejere. Med Gå afstand til byen og købmændsbutikker lige nede rundt om hjørnet. Små fine værelser. Dog var sengene lidt hårde men og aircondition kostede 6€ pr. nat. Poolen var lækker og der var mulighed for leje af bil på hotellet. Hotellet kan godt anbefales.

 
29-07-2019

af Kate M Aalestrup, Danmark

Fint til pengene

Godt sted der levede op til forventningerne. Pænt og rent, flinkt personale. Stille og roligt ( bortset fra blæsten) fin afstand til centrum. Lidt spartansk køkkenudstyr men det gik alligevel. Selve byen byder på mange gode spisesteder. Tættest på Maistrali og Acropolis henne ved havnen kan anbefales.

 
28-07-2019

af Uffe A

Fint hotel til pengene

Alt i alt et fint hotel til pengene. Poolen var fin og ren. Personalet var søde og imødekommende. Der kan lejes bil på hotellet til en rigtig god pris. Placeret i udkanten af byen, hvor der er stille og roligt, men i gåafstand til både strand og centrum. Køkkenet er lidt spartansk udstyret. Der er larm fra vinden, når det blæser fra vest. Lidt hårde senge. Kommer gerne igen.

 
15-07-2019

af Stine H Valby, Danmark

Ferien der klart blev redet af gederne bag hotellet.

Hotellet til nul stjerner. Ferien der klart blev redet af omgivelser, skønne rejsepartner og gederne bag hotellet. De var så søde, og stak ofte af og holdt os med selskab og bidrog med megen sjov. Meget dårligt, kan på ingen måder anbefales. Men mindre du er til aircondition der ikke køler (virkede ej heller på værelse nr 2), et wc som løber og det meste af tiden ikke kan trække ud ikke kan trække ud, et vindue som ikke kan åbnes (farvel udluftning på badeværelset) og nåhh ja at skulle spørger efter nyt lagen og håndklæder, hver gang når rengøringen har været forbi og taget de brugte til vask, og ikke efterlader nyt. Personalet var ikke venlige, ej heller imødekommende eller forstående overfor problemerne. Når vil du kunne gå på wc? underlig og besværlig gæst. Apollo snakkede med hotellet og aftalte at vi ville få 20 euro tilbage, dagen før hjemrejsen, som et plaster på såret (et meget lille). Får os var det symbolsk og ikke selve pengene det kom an på. Da de så skal afleverer dem, siger de ikke et ord og kommer ind på værelset med 12. Vi snakkede ikke med dem om det eller andet, og glædet os bare til at komme hjem dagen efter. Det anbefales at: man selv tager en lille kniv samt et skærebræt med, da tekøkkennet er meget spartansk. samt et wc, en ventilator, en vvs-mand og eget personale. Men sød kat ved poolen.