Transfer til/fra Kalymnos

Fra lufthavnen på Kos til havnen tager det ca. 15-20 min. med bus, derefter bådtur til Kalymnos 25-60 minutter, afhængigt af bådtype. På Kalymnos videre transport med bus ca. 20 minutter til hotellerne.

Bemærk venligst
Afhængigt af flyets ankomst / afgangstid kan ventetider forekomme. I nogle tilfælde bruges ventetiden på et hotel på Kos, mens man venter på yderligere transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse medmindre der er tale om forsinkelse til dagen efter). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr- og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Kos og det samme kan gøre sig gældende ved aftensankomster. Har du tilkøbt transfer, står Apollo for eventuelle hotelovernatninger på Kos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Kos-Kalymnos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Kos. Læs mere om at tilkøbe transfer her.
Hvis du kun har booket fly til Kos, så kan du ikke tilkøbe transfer til Kalymnos.