Transfer til/fra Kalymnos

Fra København: Fra lufthavnen på Kos er der bustransfer direkte til havnen i Mastihari (ca. 15 min.). Båden sejler fredag ca. kl. 13.00 og overfarten tager ca. 25-60 minutter, afhængig af færgetypen og vejrforholdene. Fra Pothia til Myrties og Massouri tager det ca. 20 minutter med bus. Ved hjemrejse sejler båden om fredagen ca. kl. 09.00 fra Pothia til Kos. Derefter er der bustransfer fra havnen til lufthavnen.
 

Fra Billund: Fra lufthavnen på Kos er der bustransfer direkte til havnen i Mastihari (ca. 15 min.). Båden sejler torsdag ca. kl. 13.30 og overfarten tager ca. 25-60 minutter, afhængig af færgetypen og vejrforholdene. Fra Pothia til Myrties og Massouri tager det ca. 20 minutter med bus. Ved hjemrejse sejler båden om torsdagen ca. kl. 09.00 fra Pothia til Kos. Derefter er der bustransfer fra havnen til lufthavnen.

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser kan ventetider eller overnatning forekomme på Kos ved ankomst..

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Kos-Kalymnos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Kos. Læs mere om at tilkøbe transfer her.
Hvis du kun har booket fly til Kos, så kan du ikke tilkøbe transfer til Kalymnos.