Transfer

Kalymnos

Her har vi samlet alle vigtige informationer vedrørende transfer til Kalymnos.


Transferinformation

  • Bustransfer Kos lufthavn-Kos havn, ca. 15-20 minutter.
  • Bådrejse Kos-Kalymnos, ca. 25-60 minutter, afhængig af bådtype.
  • Bustransfer Kalymnos havn til hotellet, ca. 20 minutter.

Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst- og afgangstidspunkt kan der forekomme ventetid. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Kos, mens man venter på videre transport (bemærk venligst, at der ikke tilbydes dagværelser). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan resultere i ændringer og overnatninger på Kos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.

Book transfer for en nemmere rejse! 

Vi anbefaler, at du forudbestiller en transfer tur/retur. Så er bådbilletten Kos-Kalymnos inkluderet, og du behøver ikke selv at organisere en transfer efter ankomsten til Kalymnos. Hvis du kun har booket et fly til Kos, kan du ikke købe en transfer til Kalymnos.

Læs mere og book transfer her


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg