Oplev Kalymnos med Apollo

Kalymnos – rejsetips

Gennem årene har folk fra alle verdens hjørner lært at elske den græske ø-verden. Måske er det solen, det blå hav eller de hvide huse, der får os til at falde pladask igen og igen. Vi er vilde med at besøge de græske øer og opleve deres unikke egenskaber. Men der er én lille ø, der siges at gøre en evigt trofast, når du først har mødt dens charme. Det er den lille ø Kalymnos. Du finder helt sikkert dine egne perler, men som en lille hjælp undervejs, har vi samlet nogle af vores bedste tips!

At opleve på Kalymnos

Kalymnos er måske bedst kendt for sine svampe, honning og klatring, men her er meget mere. Besøg Agios Savvas nonnekloster, hils på "Lady of Kalymnos" på det arkæologiske museum eller tag båden over til fredelige Telendos.

Læs vores tips her

Kalymnos specialiteter

Kalymnos tilbyder lækre måltider til enhver lejlighed. Fiskerestauranter, hyggelige familieejede taverner eller noget koldt at drikke efter klatreturen - her er noget for enhver smag! Så nyd alle Kalymnos smage.

Læs vores tips her

Strande på Kalymnos

Til dig der elsker solen og havet, så er der mange muligheder for smukke strandture. I feriebyerne Myrties og Massouri er der fine strande tæt på taverner og caféer. Eller besøg Platis Yialos-stranden med sit sorte sand.

Læs om Kalymnos strande her

Find og book rejsen her