Marcos Beach

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med skønne hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolområdet med god udsigt og skygge og rigtig god service og venlig betjening
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marcos Beach er et roligt beliggende mellemklassehotel nær den populære Mylopotas-strand. Her findes et fint poolområde med udsigt over stranden. Solstole og parasoller samt snackbar. Hvis du vil en tur til stranden, fører en bakke direkte ned til vandet.

Gratis wifi på fællesområder (hastigheden varierer). Ved ankomst og afgang stopper transferbussen ca. 300 meter fra hotellet. Du skal selv gå til hotellet, og du kan få hjælp til bagagen, hvis det er nødvendigt. Ca. 2,5 km til Chora med et større udbud af restauranter, butikker og barer. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Ios

Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotel uden for Ios by for dem, der ikke har brug for mange faciliteter eller høje standarder. Ejerne tilbyder den bedste græske gæstfrihed og er højt vurderet af tidligere gæster. Hotellet er meget roligt og fredfyldt. Lej en bil og oplev øen Ios, som byder på et bredt udvalg af natklubber, restauranter og barer.