Marcos Beach

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marcos Beach er et roligt beliggende mellemklassehotel nær den populære Mylopotas-strand med restauranter og minimarkeder. Her findes et fint poolområde med udsigt over stranden. Solstole og parasoller samt snackbar. Hvis du vil en tur til stranden, fører en bakke direkte ned til vandet.

Opholdsrum med tv. Gratis wifi på fællesområder (hastigheden varierer). Gratis stationære computere med internet i receptionen. Ca. 2,5 km til Chora med et større udbud af restauranter, butikker og barer. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Enkel morgenmad indgår.

Alle hoteller i Ios

Far Out Hotel & Spa

Et lille stykke oppe fra stranden og få kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotel med egen lille spa. Og udsigten! Udsigten fra hotellet over bugten og Mylopotas -stranden er fantastisk. Velkommen til et vidunderligt ophold på Ios.

Far Out Village

Det bedste ved Hotel Far Out Village på Ios er beliggenheden! Hotellet ligger lige ved Mylopotas-stranden, og næsten det eneste der ligger mellem stranden og hotellet er det dejlige poolområde.