Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotel uden for Ios by for dem, der ikke har brug for mange faciliteter eller høje standarder. Ejerne tilbyder den bedste græske gæstfrihed og er højt vurderet af tidligere gæster. Hotellet er meget roligt og fredfyldt. Lej en bil og oplev øen Ios, som byder på et bredt udvalg af natklubber, restauranter og barer.

Messerabat – Restsalg!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Kun i dag den 26. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De der ejede hotellet var helt uovertrufne. Glade dejlige mennesker.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 34 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Eden Ios er et familiedrevet hotel lige udenfor Ios by. Ejeren Evantiha vil få dig til at føle dig ekstra velkommen. Der serveres morgenmad i haven hver morgen. Hotellet er roligt på trods af at det ligger tæt på øens natteliv. En kort gåtur til den berømte Mylopotas-strand.

Der er wifi på fællesområder. Receptionen er åben i løbet af dagen. Man skal krydse en trafikeret vej for at komme til stranden. Der er ca. 250 m til Paralia Mylopotas-stranden og ca. 2,5 km til Ios by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Ios

Marcos Beach

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med skønne hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.