Saint Jean de Luz

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Rejs til Saint Jean de Luz, en charmerende kystby i det franske Baskerland. Her venter den ultimative ferie, hvis du vil kombinere surfing, sol og svømning med dejlige strandvandringer og hænge ud på udendørs terrasser i hyggelige omgivelser.Fakta om Saint Jean de Luz

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Biarritz Lufthavn. Transporten fra Biarritz Lufthavn til Saint Jean de Luz tager ca. 30 minutter.

Strande

Populære og smukke surfstrande, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 16°c
maj 19°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 23°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 13°c

Andre rejsemål Frankrig

Nice

Midt på Den Franske Riviera ligger Nice, en ”lille storby” med mange associationer. Et smukt og dramatisk landskab, små middelalderlige landsbyer på bjergtoppene, trendige badebyer og et heftigt jetsetliv er kun nogle af de ting, som man kan opleve. Book din rejse til Nice med Apollo.

Korsika

Rejs til Korsika – den grønne ø 170 kilometer sydøst for Frankrig udskiller sig en del fra øvrige øer i Middelhavet. Øen består af høje skovklædte bjerge, og kysten består af bløde sandstrande og rosa klipper. Naturens variation gør, at det er let at forstå hvorfor franskmændene selv kalder Korsika for ”Skønhedens Ø”.

Paris

En rejse til Paris er en perfekt miniferie. På kun 2 timer er du fremme i byen, som byder på en rig historie, kultur for enhver smag, shopping i overflod og restauranter i verdensklasse. Book din weekendrejse til Paris med Apollo, og vælg mellem fly og hoteller i forskellige prisklasser. Nyd en rejse til Paris med vennerne, familien eller din kæreste.