Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse eller stor balkon eller terrasse med havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Lavazza kaffemaskine- kapsler indgår. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelt-værelse

Enkeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse og delvis havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - flaskevand, sodavand og øl indgår og genopfyldes hver dag. Lavazza kaffemaskine - kapsler indgår. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38-40 kvm.
Antal personer: 3-4 personer, heraf 1 barn.