Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine - en kapsel pr. person indgår ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon og delvis havudsigt. Balkonerne er små og umøblerede. Familie-værelset består af to soveværelser og et opholdsrum. Åben planløsning mellem delene. Væg til væg-tæppe. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine - en kapsel pr. person indgår ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser, et med bruser og toilet og et med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine - en kapsel pr. person indgår ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.