Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

935 bedømmelser
Meget godt
 
413
Godt
 
303
Middel
 
127
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

08-08-2021

af agyde Vodskov, Danmark

Fantastisk beliggenhed.

Fantastisk beliggenhed, med kort gåtur til lækker strand. Roligt kvarter, ingen larm om natten. Værelset var lyst og velindrettet. Dobbelt sengen var super. Stolen som blev lavet om til seng, var ganske uegnet til at sove på, alt for kort og alle samlinger kunne mærkes, der var heldigvis en sofa som vores søn kunne ligge på. Daglig rengøring og skift af håndklæder. Dejligt pool område, men et STORT minus, der var MEGET høj musik hele dagen... Der er absolut ingen Corona regler på dette hotel, ingen sprit i restauranten, så medbring dette hjemmefra.

 
05-08-2017

af Anntruelsen Dalby, Danmark

Et besøg værd

Dejligt hotel med swimmingpools for både store og små. Tæt på stranden, dejlige værelser, god betjening. Buffeen var ok dog har de en tendens til at stege kødet for meget, stort udvalg i frisk frugt, især kirsebærrene og appelsinerne var helt uovertrufne i smag. Isen smagte af mere, med det resultat vi havde ekstra vægt med hjem. Det eneste minus er gæsternes manglende respekt for hotellets regler!

 
31-08-2016

af Morten T

Tiara beach

Et ok hotel midt i Sonny beach med lækker pool. Bartenderne var hurtige og hjælpsomme lige som resten af personalet. Maden var som man kan forvente når så mange mennesker skal have mad sammetid men altid med stort udvalg og der stod altid kokke der laver maden til vær enkelte gæst af få af de varme retter. Til sidst kan jeg nævne at det nok mest er for børnefamilier da der bliver lagt meget vægt på at de skal have noget at lave hele dagen

 
30-07-2012

af rikke1234

Fantastisk hotel

Hotellet var fantastisk. Der var meget rent og pænt overalt. Maden var super god og meget varierende. Mange retter at vælge mellem til børn. Fin pool med vandrutcebaner. Personalet var flinke og høflige. Vi vil helt sikkert vende tilbage og kan varmt anbefale dette hotel til andre.

 
22-05-2024

af Klaus R Heidelberg, Tyskland

Sehr gute Wahl am Dünenstrand

Das Hotel Tiara Beach liegt in einer ruhigen Seitenstraße am schönen Dünenstrand. Es lohnt sich hier, ein Zimmer mit Mehrblick zu buchen, weil man bis zur Halbinsel Nessebar sieht. Mein Doppelzimmer war groß und sehr sauber. Das Zimmermädchen kam täglich. Das Essensangebot ist sehr vielseitig : schon zum Frühstück gibt es viele verschiedene Brotsorten, auch Vollkornbrot und reichlich Obst. Auch die Mittags- und Abendbuffets sind reichhaltig : viele Desserts, Kuchen und immer viel Obst. Restaurant mit schöner Terrasse. Freies Wlan-Internet und viele TV-Sender in HD-Qualität. Schöne Pool-Landschaft mit Pool-Bar und über 200 Sonnenliegen mit Sonnenschirmen.