Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

871 bedømmelser
Meget godt
 
379
Godt
 
290
Middel
 
116
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
43

5 nyeste bedømmelser

08-08-2021

af agyde

Fantastisk beliggenhed.

Fantastisk beliggenhed, med kort gåtur til lækker strand. Roligt kvarter, ingen larm om natten. Værelset var lyst og velindrettet. Dobbelt sengen var super. Stolen som blev lavet om til seng, var ganske uegnet til at sove på, alt for kort og alle samlinger kunne mærkes, der var heldigvis en sofa som vores søn kunne ligge på. Daglig rengøring og skift af håndklæder. Dejligt pool område, men et STORT minus, der var MEGET høj musik hele dagen... Der er absolut ingen Corona regler på dette hotel, ingen sprit i restauranten, så medbring dette hjemmefra.

 
05-08-2017

af Anntruelsen Dalby, Danmark

Et besøg værd

Dejligt hotel med swimmingpools for både store og små. Tæt på stranden, dejlige værelser, god betjening. Buffeen var ok dog har de en tendens til at stege kødet for meget, stort udvalg i frisk frugt, især kirsebærrene og appelsinerne var helt uovertrufne i smag. Isen smagte af mere, med det resultat vi havde ekstra vægt med hjem. Det eneste minus er gæsternes manglende respekt for hotellets regler!

 
31-08-2016

af Morten T

Tiara beach

Et ok hotel midt i Sonny beach med lækker pool. Bartenderne var hurtige og hjælpsomme lige som resten af personalet. Maden var som man kan forvente når så mange mennesker skal have mad sammetid men altid med stort udvalg og der stod altid kokke der laver maden til vær enkelte gæst af få af de varme retter. Til sidst kan jeg nævne at det nok mest er for børnefamilier da der bliver lagt meget vægt på at de skal have noget at lave hele dagen

 
30-07-2012

af rikke1234

Fantastisk hotel

Hotellet var fantastisk. Der var meget rent og pænt overalt. Maden var super god og meget varierende. Mange retter at vælge mellem til børn. Fin pool med vandrutcebaner. Personalet var flinke og høflige. Vi vil helt sikkert vende tilbage og kan varmt anbefale dette hotel til andre.

 
01-04-2023

af DebsT17

We want our money back

This will be a very simple review; We paid for a premium room with two beds in it, we got a basic room with one bed in it. Its been six months since we came back and the hotel refuses to acknowledge this problem. I don't think it's an exceptional thing to ask for what you've paid for.