Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

15 bedømmelser
Meget godt
 
6
Godt
 
4
Middel
 
2
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

17-06-2018

af ThomasPeterB Århus

Lige rigeligt med støj.

Igen i år besøgte vi Briz Beach, og igen med succes. Altid venligt personale, men et defekt tv kunne de ikke udbedre, så vi måtte nøjes med en lille skærm, og ingen engelsk sprogede programmer. Restauranten er virkelig god, med lækker og prisbillig mad. Betjeningen meget venlig. Desværre er den såkaldte musik fra Beach bar Kimbo lige over for hotellet helt usædvanlig larmende fra kl. 22.00 til 02.00. Det er alligevel et hotel vi gerne vender tilbage til.

 
18-09-2017

af ThomasPeterB Århus

Venligt og serviceminded personale

Havde bestilt gennem sun web, og bestilt 1 vær. lejlighed med havudsigt, på 4. etage. Det viste sig at lejligheden (værelset) var meget lille. Jeg henvendte mig til en service minded dame i receptionen, som viste os en større lejlighed, dog på 1. etage. Vi sagde ja tak, og flyttede uden ekstra omkostninger. Se, det er service. Hotellets beliggenhed er perfekt i forhold til strand, supermarked og restauranter. Noget støj om natten må påregnes. Rengøring i lejligheden kunne være bedre, men ellers ok. Vi så morgenbuffeten i restauranten, og den var da rimelig, så til 6 leva, spiste vi der, hver morgen. Håber hotellet læser dette: Deres lemonade drik (ikke juice) var meget varm, i modsætning til vandet! Hvor svært kan det være at sætte maskinen til at køle? Vi spiste flere gange på hotellet, og maden og service var helt ok. Alt i alt et godt sted at bo, med venligt, og smilende personale, så vi vender gerne tilbage næste år, og så i 2 uger. Boede i år fra 8. til 15. september. PS: Husk lige at der er et depositum på 100.- €, som leveres tilbage ved afrejse.

 
02-09-2017

af 210bettinal

Ferie

Kan anbefales vi rejser med sunweb 👌 Det er første gang vi er på ferie i Bulgarien Så vi fandt rejseselskab sunweb 👍 Og de havde briz hotel at tilbyde Det er fint, personale flinke Så det er ikke sidste gang vi besøger hotellet og rejser med sunweb

 
26-06-2023

af joank456 Tallaght, Irland

Cheap and cheerful

Lovely hotel , clean comfortable bed , lovely staff and v helpful . Lovely few of the beach . Cannot fault this little gem . Fantastic location . The restaurant attached to hotel is lovely . Nice breakfast. Pool v small but did not bother us as we prefer the beach .

 
07-03-2023

af David C Glasgow, Storbritannien

A star in Bourgas.

We were booked into other accommodation which was a total nightmare from the word go.We were introduced to the Britz by a holidaying rep,and never looked back.Have tried to book since and failed,due to its popularity,5☆ review without hesitation.