1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Hårtørrer. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt eller med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre 1-værelses lejlighed

Mindre 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratsi wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.