Vila Kalcuni

  • • Nyt og moderne
  • • Gåafstand til centrum
  • • Rolige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Vila Kalcuni ligger i udkanten af Saranda lige ved havet. Morgenmaden kan du nyde i haven med en dejlig udsigt over Saranda. Lige nedenfor hotellet er der en lille rullestensstrand med krystalklart vand.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 4-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk hotel. Maks. antal stjerner fra os.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 45 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vila Kalcuni ligger i rolige omgivelser i udkanten af Saranda. På hotellet er der morgenmadsservering, og morgenmaden kan du nyde i haven. Lige nedenfor hotellet ligger en mindre rullestensstrand, badesko anbefales. Håndklædeservice. På hotellet er der også en lille bar.

Hotellets reception har åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Der er ca. 200 m til nærmeste supermarked og ca. 1 km til centrum. 10 minutter gåafstand til strandpromenaden. Musik og lyd fra barer kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Værd at vide

Hotellet er beliggende for enden af en stejl bakke.

Alle hoteller i Saranda

Agimi & S

Agimi & S er et lille hotel med en god beliggenhed, tæt på stranden og centrum i Saranda. Fra restaurantens udendørs terrasse og fra en del balkoner kan du nyde den smukke udsigt over havet og havnen. Der er kun en kort gåtur til stranden.

Serxhio

Serxhio er et lille hotel med havudsigt hvor end du befinder dig. Familien som driver hotellet byder dig velkommen med en varm og personlig service. På hotellets restaurant kan du nyde albanske specialiteter og smuk udsigt fra terrassen.

Brilant

Hotel Brilant i Saranda ligger på en bakke blot et par hundrede meter fra centrum. Hotellet er et godt udgangspunkt for oplevelser i området. Gå en tur ned til havet, eller slå dig ned på en hyggelig cafe og drik en kop kaffe.

Jaroal

Jaroal er et populært, lille hotel ved havet i Saranda. Hotellet har egen strand med gratis solstole og parasoller. I hotellets restaurant anvender man kun friske råvarer fra nærliggende gårde. Kort gåafstand til centrum i Saranda, hvor der findes restauranter, butikker og barer.

Delfini

Hotel Delfini ligger lige ved havet og med adgang til egen badebro ved det glitrende Middelhav. Her bor du enkelt, men med alle nødvendige faciliteter og med den bedste beliggenhed i Saranda. Du kommer nemt til centrum til fods, hvor du finder flere hyggelige restauranter, barer og butikker.

Grand Hotel (Saranda)

Grand Hotel er beliggende direkte på stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Poolområde med udsigt over havet, og i hotellets restaurant er der frisk fisk på menuen hver dag. Book et værelse med havudsigt, hvis du vil vågne til lyden af havets brusen.

Saranda Palace

På hotel Saranda Palace kan du nyde en privat strand og et dejligt poolområde. Gåafstand til centrum i Saranda, her ligger flere restauranter og caféer. Book et værelse med havudsigt og nyd den smukke udsigt fra morgen til aften.

Kaonia

På populære hotel Kaonia bor du ved havet og kun et stenkast fra centrum i Saranda. Her kan du nyde gåture langs strandpromenaden om aftenen blandt Sarandas barer og restauranter. Lige ved hotellet er der en smal strandbred, og der er ca. 400 meter til en større strand.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotel, der har ligget i Saranda længe. Hotellet har en perfekt beliggenhed med både rolige omgivelser og gåafstand til centrum. Hotellet ligger lige ved en privat del af stranden med udsigt over havet mod den græske ø Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Hotel Santa Quaranta ligger direkte ved stranden, hvor hotellets gæster gratis kan anvende solstole og parasoller. Dejligt poolområde med havudsigt og bar med servering på den dejlige udendørs terrasse.

Edola

Edola er et familieejet hotel kun et stenkast fra stranden i udkanten af Saranda. Hotellets bar byder på en skøn udsigt over det krystalklare hav, og Saranda centrum ligger indenfor gåafstand. Hvis du vil nyde fantastisk udsigt direkte fra værelset, skal du booke et dobbeltværelse med havudsigt.

Vila Duraku

Vila Durakus paladslignende, hvide bygning ligger kun 30 meter fra havet, og arkitekturen er helt unik. På hotellets bagside ligger poolområdet, og du bor lige ved Sarandas strandpromenade. Mange balkoner vender mod havet eller poolen, og værelserne er rummelige.