Transferinformation til Saranda

Du kan komme til Saranda enten via lufthavnen i græske Korfu eller via lufthavnen i Ioannina på det græske fastland.

Ankomst/afrejse til/fra Saranda via lufthavnen i Ioannina:
Bustransfer fra lufthavnen i Ioannina. Derefter kører du først til Kakavia-grænsestationen, hvor der venter en paskontrol af grænsepolitiet, før rejsen fortsætter ind i Albanien, hvor et andet paskontrol venter, og til sidst når vi Saranda. Transferen vurderes at tage ca. 3 timer. Bemærk, at ved paskontrollen i Kakavia skal certifikater fra begge forældre fremvises, hvis du rejser med en mindreårig. Den samme procedure på vej hjem. Mellem Ioannina og Saranda krydser vi delvist bjergpasset Muzina, hvor vejene er meget snoede.

Ankomst til Saranda via lufthavnen på Korfu:
Ved ankomsten til Corfu er der en bustransport ca. 15-20 min. til havnen og fra Korfu havn videre til Saranda med båd. Bemærk, at der kan være en gåtur på ca. 300 meter til båden fra havnen. Bådturen tager ca. 45-90 minutter afhængigt af bådtypen. Båden afventer flere Apollo-flyvninger, men forlader havnen på Korfu før midnat. Derefter venter en bustransport fra havnen i Saranda til hotellerne. Himara er cirka 1 time væk og Dhermi 1,5 time væk. Hvis der er nok rejsende til at sejle til Himara, vil båden først afsætte rejsende i Saranda og derefter fortsætte til havnen i Himara. Her venter taxaer til hotellerne.

Afrejse fra Saranda via lufthavnen på Korfu:
Transfer fra Saranda til Korfu foregår med båd, der tager ca. 45-90 minutter afhængigt af bådtypen. I Korfu havn venter en bus på yderligere transport direkte til lufthavnen. Afhængig af vejr og vind eller uforudsete begivenheder, kan der opstå venting eller overnatning i Korfu ved ankomst og afgang.

Øvrigt

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete begivenheder såsom flyforsinkelser, kan ventetider eller overnatninger på Korfu forekomme både ved ankomst og afrejse..

 

Læs mere her om indrejse til Saranda og hvis du rejser med mindreårige til Saranda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bustransferen tur/retur til Saranda inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.