Transferinformation til Saranda

Ankomst til Saranda fra lufthavnen i Ioannina:
Bustransport fra lufthavnen i Ioannina. Derefter går man først til grænsestationen Kakavia hvor der venter en paskontrol ved grænsepolitiet, inden rejsen fortsætter ind i Albanien hvor endnu en paskontrol venter, og til sidst når vi Saranda. Transferen er estimeret til at tage omkring 3,5 timer. Vær opmærksom på, at ved paskontrollen i Kakavia skal der fremvises certifikater fra begge forældre, hvis du rejser med en mindreårig. Samme procedure på vej hjem, men så via grænsestationen Mavromati.

Ankomst til Saranda fra Korfu:
Fra lufthavnen til havnen i Korfu by tager det ca. 15-20 minutter med bus. En gåtur på ca. 300 meter kan forekomme til færgen i havnen. Færgen til Saranda tager ca. 45-90 minutter afhængig af færgetype. Fra havnen i Saranda er der videre transport på ca. 10-30 minutter til hotellerne. Afhængig af trafiksituationen kan transferbussen visse dage stoppe et stykke fra hotellet, og man skal selv gå det sidste stykke til hotellet med sin bagage. 

Bemærk venligst

  • Afhængig af uforudsete hændelser udenfor Apollos kontrol, såsom vejr og vind eller flyforsinkelser kan ændringer, og i sjældne tilfælde, overnatning på Korfu forekomme
  • Glem ikke at indsende pasoplysningerne til Apollo på forhånd for en smidigere grænseovergang

Læs mere her om indrejse til Saranda og hvis du rejser med mindreårige til Saranda.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bustransferen tur/retur til Saranda inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.