Transferinformation til Saranda

Du kan komme til Saranda via lufthavnen i Ioannina.

Ankomst/afrejse til/fra Saranda via lufthavnen i Ioannina:
Bustransfer fra lufthavnen i Ioannina. Derefter kører du først til Mavromati-grænsestationen, hvor der venter en paskontrol af grænsepolitiet, før rejsen fortsætter ind i Albanien, hvor et andet paskontrol venter, og til sidst når vi Saranda. Transferen vurderes at tage ca. 3 timer. Bemærk, at ved paskontrollen i Mavromati skal certifikater fra begge forældre fremvises, hvis du rejser med en mindreårig. Den samme procedure på vej hjem. Mellem Ioannina og Saranda krydser vi delvist bjergpasset Muzina, hvor vejene er meget snoede.

Ankomst til Saranda fra Korfu:
Fra lufthavnen til havnen i Korfu by tager det ca. 15-20 minutter med bus. En gåtur på ca. 300 meter kan forekomme til båden i havnen. Båd til Saranda tager ca. 45-90 minutter afhængig af bådtype. Fra havnen i Saranda er der videre transport på ca. 10-30 minutter til hotellerne.

Bemærk venligst
Afhængig af uforudsete hændelser udenfor Apollos kontrol, såsom vejr og vind eller flyforsinkelser kan ændringer, og i sjældne tilfælde, overnatning på Korfu forekomme.

Læs mere her om indrejse til Saranda og hvis du rejser med mindreårige til Saranda.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bustransferen tur/retur til Saranda inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.