Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 92 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
5,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Renthed
-
Pool er ikke klar da vi ankom. Skulle være klar når man har gæster. Morgenmad er ikke godt, ingen variationer.

Bekræftet køb : 2024-05-26


4 ud af 10

+
Personalet som var venlige og hjælpsomme.
-
Vi forventede at strand og pool var lig billederne i opslaget til en afslappende ferie og DET VAR DET IKKE! På stranden lå to bjerge af sten, ingen solsenge,- dem begyndte de at male på 3 dagen af vores ophold. Overfyldte skraldespande og ingen parasoller. Solsenge måtte vi selv slæbe frem og tilbage fra hotellet. Poolen begyndte de at fylde vand i om søndagen og det tog to dage,- derefter kom der kemikalier i og først torsdag sidst på dagen kunne der bades. Vi valgte at leje bil i tre dage for at komme lidt væk fra hotellet. Hotellet var slet ikke klar til gæster og var ikke rejsens pris værd! Vi orienterede tidligt guiderne om forholdende og de kæmpede en sej kamp med “doktoren” ejeren og vi fik kompensation om at vi kunne ligge “gratis” på stranden! Apollo var klar over de urimelige forhold og tilbød en kompensation på 5-600 Kr som ikke engang dækkede 1,5 dags leje af bil. Vi har ikke umiddelbart tiltro til at Apollo har kendskab nok til de hoteller som der tilbydes deres gæster.

Bekræftet køb : 2024-05-26


9 ud af 10

+
Beliggenheden tæt ved strand og by. Fin standard og størrelse på hotellet.
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-29


2 ud af 10

+
Poolen
-
Værelset som vi havde booket var meget lille, levede slet ikke op til billederne af værelserne. Der var slet ikke plads til nogen stole eller sofaer på værelset og stolene på teressen var uuholdelige at sidder på i mere end 10 min. Hele dagen var der så høj musik ved poolen fra nabobaren at man lige så godt kunne opholde sig på et diskotek. Der lugtede generelt af røg på badeværelset trængte igennem ventilationen, hotellet er slået op som ikke ryger hotel.

Bekræftet køb : 2023-08-15


10 ud af 10

+
Det var generelt lækkert.
-

Bekræftet køb : 2023-08-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-07


2 ud af 10

+
Ved ik
-
Værelset for lille. Maden var klam pollen var ikke som det så ud på billedet

Bekræftet køb : 2023-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

71 bedømmelser
Meget godt
 
36
Godt
 
17
Middel
 
9
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

06-09-2023

af 895linetteh Randers, Danmark

Fantastisk

Vi var 5 afsted som boede på hotellet i en uge. Morgenmaden var fin der var ikke meget variation, men der var det nødvendige. Værelserne var fantastiske, Rene og pæne hele ugen. Personalet var hjælpsomme, og de fleste kunne gøre sig forsålige på engelsk, og hvis ikke fik de fat på en der kunne. Den eneste der virkede lidt sur og som slet ikke kunne engelsk, stod i den udendørs bar. Jeg vil varmt anbefale dette hotel

 
20-08-2023

af pjopjo Taastrup, Danmark

Dårligt hotel

Hotellet virker ved først indtryk rigtig fint ud ad til, hvis man kigger hotellet udefra og på billederne.. men værelserne vi fik tildelt lever bestemt ikke op til billederne. Var meget små, når man f.eks. åbnede indgangsdøren kunne man ikke komme forbi sengen, ingen plads til stole eller sofa på værelset kun senge. På teressen er der elendige stole at side på. Der lugter af røg på badeværelset selvom det skulle være et ikke ryger hotel. Selvom hotellet er nyt bære det allerede præg af dårlig vedligeholdelse.. Morgenmaden er ikke noget at skrive hjem om. Ved siden af hotellet ligger der en bar som spiller virkelig høj musik hele dagen. Kan virkelig IKKE anbefale dette hotel.

 
23-06-2024

af Marion G

Mehr erwartet 👎👎

Es war unser letztes Hotel auf unserer Albanien Rundreise und wir hatten es gebucht wegen der Nähe zum Fährhafen. Unser Deluxe Zweibett Zimmer,sah eher wie ein umfunktioniertes Einzelzimmer aus 😔. Auf Kreditkarten Zahlung wird noch ein Aufpreis aufgerechnet 😡 Pool und Strand sind nicht kostenlos ( wobei wir am Strand auf diesen verwanzten Liegen auch nicht liegen wollten🤢) Kann diese ganzen guten Bewertungen überhaupt nicht nachvollziehen. Unter einem Luxushotel ( wie es angezeigt wird) verstehe ich was anderes. Da hatten wir auf unserer Rundreise viel bessere Hotels.

 
31-05-2024

af Stef M

Misschien wel willen maar nog niet kunnen. Nog veel te leren.

Dit hotel is niet helemaal wat het lijkt op de foto's. Het heeft mogelijkheden maar wegens de onprofessionele houding van management en personeel komen die niet ten volle tot uiting. Onvriendelijk personeel aan de receptie, pover en slecht georganiseerd ontbijt, slechte koffie, koude douche, gebrekkige WiFi, lawaaierig Saranda op de achtergrond. Jammer. Een verhaal van misschien wel willen maar ( nog niet?) niet kunnen. Vila Kalcuni en Saranda moeten nog veel bijsturen.

 
30-05-2024

af Janopreis Turnhout, Belgien

Schoon, goed gelegen, onprofessioneel ontbijt

ila Kalcuni Sarandë Kitcherig ‘Witte Huis’ met gipskartonnen zuilen aan een keienstrand, mooi zwembad, veel katten, weinig groene schaduw. Geen houder voor toiletpapier in de badkamer waar de douchedeurtjes op Albanese wijze sluiten en dus voldoende water doorlaten voor een natte vloer. Derde dag enkel koude douche mogelijk! Zeer matig buffetontbijt, steevast ruim een half uur later dan aangekondigd. Onstabiele zwakke wifi. Tweede dag vooral geen Wifi en geen 4G… wegens in heel de stad problemen … maar niet bij de overburen. Vriendelijk personeel. Gelukkig schuin tegenover hét vis restaurant van niveau in heel de stad. Want verder ondanks de hotelomschrijving geen bar, geen restaurant … overdag veel boorwerkzaamheden en vanaf ‘s ochtends de handdoekendans voor de ligzetels aan het zwembad.