Deluxe-værelser

Lyse og moderne deluxe-værelser med trægulv. Ekstraopredning for barn er mulig i fold-ud seng. Tv med engelsksprogede og albanske kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Moderne dobbeltværelser med lys indretning og trægulv. Dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning for barn er mulig i fold-ud seng. Tv med engelsksprogede og albanske kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser som består af to værelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng og det andet to separate senge. Ekstraopredning for barn er mulig i fold-ud seng. Tv med engelsksprogede og albanske kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 4-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Stilrene superior-værelser med lys indretning og trægulv. Tv med engelsksprogede og albanske kanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.