Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 109 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed og værelser samt udsigt fra restaurationer.
-
Manglende elevator til værelser i nederste etage. Manglende beskrivelse omkring nedgang til havet. Trapper fra pool området var defekte og glatte. Bademuligheder for ældre og svagt gående samt små børn er ikke særlige gode. Stiger ned til vandet manglede og var i stykker. Der var kun store sten - ingen sandstrand

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

+
Servicen var tiptop
-

Bekræftet køb : 2019-07-12


9 ud af 10

+
Fra vores altan havde vi den smukkeste udsigt ud over hele poolområdet og havet. Det var et vidunderligt syn på niveau med udsigt i Sydfrankrig. Virkelig skønt! Den bedste pool ever, jeg har svømmet i. Den var stor og varm - godt for kroppen. Jeg fik meget motion i den.
-
De spillede frygtelig høj musik i strandområdet. Det var ulideligt og vi var der et par timer, så måtte vi flygte derfra. I poolområdet spillede de også ind i mellem alt for høj musik. Den sidste dag fik jeg direkte ondt i ørene af det, selvom jeg svømmede rundt i poolen. Jeg spurgte én gang, om ikke de kunne skrue ned. De skruede en my ned. Jeg fik indtryk af, at de tror, at det er det gæsterne godt kunne lide - men både min rejsemakker og jeg syntes, at det var ulideligt og ikke til at holde ud. Jeg skriver det her til jer, fordi jeg direkte tror, at hvis det ikke ændrer sig, så kan det blive årsagen til at skandinavere ikke vil besøge hotellet, som samtidig virkede som det bedste hotel i byen.

Bekræftet køb : 2019-07-12


10 ud af 10

+
Halvpension var fra ala carte menu. Så lækkert forskelligt mad.
-

Bekræftet køb : 2019-07-01


5 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Bedre service

Bekræftet køb : 2019-06-28


5 ud af 10

+
Den skønne havudsigt og poolen.
-
At personalet lærer at tale engelsk. Deres engelskniveau var stærkt kritisabelt og vi kunne næsten ikke kommunikere med personalet i baren eller i frokost restauranten nede ved vandet. Det var helt håbløst!

Bekræftet køb : 2019-06-28


10 ud af 10

+
Hotellet synes vi var bedre end jeres omtale på hjemmesiden. Personalet var virkelig venlige og servicemindede. Jeg har diabetes - det eneste uden sukker var vand.
-

Bekræftet køb : 2019-06-17


8 ud af 10

+
Udsigten er fantastisk
-
Alt service personale taler engelsk, lidt mere hygge i baren og at de kan lave lidt forskellige drinks. At man sørger for reparationer ved pool området uden for sæsonen. På et 4+ stjernet hotel bør værelset gennemgåes mellem hver gæst, vores øverste bruser virkede ikke vi måtte bede om rep 3 gange.

Bekræftet køb : 2019-05-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

122 bedømmelser
Meget godt
 
36
Godt
 
37
Middel
 
26
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

13-08-2019

af 760jimmij Saranda, Albanien

Santa Quaranta aug 2019

Flot sted, men de 5 ⭐ er Albaninske ⭐ for det halter lidt hist og her, plus nogen af bartenderne har glemt det er et hotel og ikke en beachclub. Og services niveauet er ikke så højt, dog er der ikke noget at klage over ang rengøringen. Man kunne godt bruge lidt info omkring hotellet og deres åbningstider på div.

 
01-07-2019

af mha403 København, Danmark

Manglende kundeorienteret service-attitude

Hotellet er kategoriseret med fem stjerner, men tre stjerner er nok mere dækkende for kvalitetsniveauet. Rengøringsstandarden er fremragende, men den totale oplevelse efter et ophold på to uger i juni er alligevel skuffende. Der er tale om et hotel, som er absolut uden atmosfære, med et personale som i den grad mangler træning i generel kunde/servicediciplin. Vi mødte kun "tillukkede" ansigter - aldrig nogen høflig "god morgen" eller bare "hej". Morgenmadsbuffeten trænger til variation og skiltet i lobbyen angiver at hotellet tilbyder både et Gym og en Sauna. Begge dele er ikke korrekt, hvilket vi fik bekræftet i receptionen. Der er et større antal unge mænd tilknyttet baren i poolområdet, som skal servicere gæsterne ved. bl.a at bringe drikkevarer eller sandwiches, men de er meget svære at komme i kontakt med, med mindre man er en lokal og kan mestre det lokale sprog. Måske det skyldes at personalet i stort omfang ikke mester engelsk på basalt niveau.Vi havde et tilfælde hvor en specifik "tjener" selv mente at han skulle tilegne sig drikkepenge uden vores accept. Dette er ikke acceptabelt. Vi kan således ikke anbefale et ophold på dette hotel. de to stjerne gives på grund af det fine rengøringsniveau.

 
27-07-2017

af ingem_llere Dronninglund, Danmark

Ferie

Paradis til budgetpriser. Hvis du ønsker varme- daseferie mad over gennemsnittet og gode vine så tøv ikke. Alle værelser har havudsigt ud over Middelhavet. Du kan gå til byens centrum på 20 minutter. Man føler sig sikker i Sarande.

 
21-08-2021

af Adventure40754763361

Horrible Experience

The place it is very beautiful but unfortunately the staff it is very unqualified. They dont know how to behave with guests. You can enter in the property and find a parking place just if you bribe, you need to bribe to find an sun umbrella. It is really under any expectation of going to sea side, paying expensive launch and still not being respected as guest. The worst experience ever. I really don’t recommend going there. There are many beautiful other areas in Saranda where a guest is treated in excellent way. Simply horrible place to go with family

 
10-06-2021

af 687marjoriec

Fantastic views, great comfort, and great facilities!

Liked · Excellent hotel with fantastic views from every point and great facilities – ample free parking, a couple of beaches with clear blue water, a large swimming pool, and a deck with sunbathing chairs and umbrellas. Good location, within minutes of downtown promenade. The hotel restaurant was excellent, especially the fish and seafood dishes. The breakfast was substantial – eggs cooked to order, fresh fruit, cheese platter, & cold cuts, pastries, etc. The staff (front desk, restaurant and bar) were very attentive, friendly and eager to be of service at all times. When we reported that our Wi-Fi was weak and intermittent, they installed a new set of Wi-Fi access points on our floor the next day and solved the problem! Disliked · One downside is that there is no elevator down the 4 flights of stairs from reception to the beach area. (There is an elevator to the rooms above reception only.) In addition, some of the beachfront area seemed to be under construction; there was a tractor and dump truck, and scattered debris. This was quite an eye sore and we really hope they restore this area soon to bring out its beauty and the nice view of the seafront.