Santa Quaranta

  • • På stranden
  • • Tilkøb halvpension
  • • Udendørs terrasse med havudsigt
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Elegante Hotel Santa Quaranta ligger direkte ved stranden, hvor hotellets gæster gratis kan anvende solstole og parasoller. Dejligt poolområde med havudsigt og bar med servering på den dejlige udendørs terrasse.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og værelser samt udsigt fra restaurationer.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Santa Quaranta har dejlig beliggenhed ved havet. Ved det store poolområde er der separat børnepool. Ved hotellet er der en solterrasse med trapper ned til en sandstrand med grovkornet sand. Gratis solstole og parasoller ved poolområdet, solterrassen og på stranden. Du kommer til poolområdet via trapper.

På hotellet er der en morgenmadsrestaurant, en a la carte-restaurant og en bar med servering på den store udendørs terrasse med udsigt over havet. A la carte-restauranten er åben til frokost og middag og serverer mad fra en international menu. Ved poolen er der også en snackbar, som serverer enkle retter som f.eks. pizza. Her er flere barer, stor lobby og konferencefaciliteter. Ca. 2 km til Sarandas centrum med flere restauranter, barer, butikker og et aktivt natteliv. Musik fra hotellets poolbar kan virke forstyrrende i eftermiddagstimerne.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller halvpension Extra mod tillæg. I halvpension Extra indgår en dessert (3-retters menu istedet for 2-retters menu).