Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 104 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Morgenmadsbuffet
-
Wifi’en på værelset var nærmest ikke eksisterende

Bekræftet køb : 2024-06-03


7 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var at det lå lidt væk fra vejen. Vi havde den smukkeste udsigt fra balkonen. Tæt på vandet.
-
Trapperne ned til vandet.

Bekræftet køb : 2023-09-24


7 ud af 10

+
Poolen.
-
Kloark- lugt. Rengøring og stand på og af toilletter udendørs. Rengøring af pool- bund. Oprydning på grunde ved siden af hotellet.

Bekræftet køb : 2023-09-19


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Alt var fantastisk
-

Bekræftet køb : 2023-09-04


4 ud af 10

+
Placeringen.
-
I og med at hotellet har fået 4 stjerner af Apollo havde jeg klart en helt andet forventning til stedet. Man havde en fornemmelse af, at ejeren af hotellet var løbet tør for penge. Flere fællesarealer stod tomme og blev ikke hold rene og pæne. Servicen i receptionen, i morgenmads- og middagsmadsrestauranten var under alt kritik. Slet ikke i orden. Man følte konstant, at de synes, man var en belastning, når man bad om hjælp. Morgenmaden var elendig. Derudover virkede flere af lamperne på vores værelse ikke. Enten virkede de slet ikke, eller også blinkede de så meget, at man ikke kunne holde ud at have dem tændt. Vi bad om hjælp til dette, da vi særligt var trætte af, at lyset på altanen ikke virkede til om aftenen. Vi endte med at have to aftener uden lys, og personalet hjalp først, da Apollo kom ind over.

Bekræftet køb : 2023-09-03


3 ud af 10

+
Pool området
-
Skuffende værelser og dårlig morgenmad

Bekræftet køb : 2023-08-27


8 ud af 10

+
Personalet
-
Docken med solsenge var i dårlig forfatning og trappen ned til vandet var i stykker (manglede 3 trin) og gelænderet var livsfarligt

Bekræftet køb : 2023-08-20


5 ud af 10

+
Udsigten
-
Flere ting var i stykker. Skimmel flere steder og generelt slidt. personalet ydede ingen for for service og virkede ugidelige

Bekræftet køb : 2023-08-15


10 ud af 10

+
Alt udover nedenstående.
-
Det var generelt er godt hotel. Vi synes generelt, at værelset virkede mindre end på billedet. Skabspladsen ville være super, hvis man puttede mere end fem bøjler i skabet. Men det er i småtingsafdelingen.

Bekræftet køb : 2023-08-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

144 bedømmelser
Meget godt
 
41
Godt
 
42
Middel
 
32
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

13-08-2019

af 760jimmij Saranda, Albanien

Santa Quaranta aug 2019

Flot sted, men de 5 ⭐ er Albaninske ⭐ for det halter lidt hist og her, plus nogen af bartenderne har glemt det er et hotel og ikke en beachclub. Og services niveauet er ikke så højt, dog er der ikke noget at klage over ang rengøringen. Man kunne godt bruge lidt info omkring hotellet og deres åbningstider på div.

 
01-07-2019

af mha403 København, Danmark

Manglende kundeorienteret service-attitude

Hotellet er kategoriseret med fem stjerner, men tre stjerner er nok mere dækkende for kvalitetsniveauet. Rengøringsstandarden er fremragende, men den totale oplevelse efter et ophold på to uger i juni er alligevel skuffende. Der er tale om et hotel, som er absolut uden atmosfære, med et personale som i den grad mangler træning i generel kunde/servicediciplin. Vi mødte kun "tillukkede" ansigter - aldrig nogen høflig "god morgen" eller bare "hej". Morgenmadsbuffeten trænger til variation og skiltet i lobbyen angiver at hotellet tilbyder både et Gym og en Sauna. Begge dele er ikke korrekt, hvilket vi fik bekræftet i receptionen. Der er et større antal unge mænd tilknyttet baren i poolområdet, som skal servicere gæsterne ved. bl.a at bringe drikkevarer eller sandwiches, men de er meget svære at komme i kontakt med, med mindre man er en lokal og kan mestre det lokale sprog. Måske det skyldes at personalet i stort omfang ikke mester engelsk på basalt niveau.Vi havde et tilfælde hvor en specifik "tjener" selv mente at han skulle tilegne sig drikkepenge uden vores accept. Dette er ikke acceptabelt. Vi kan således ikke anbefale et ophold på dette hotel. de to stjerne gives på grund af det fine rengøringsniveau.

 
27-07-2017

af ingem_llere Dronninglund, Danmark

Ferie

Paradis til budgetpriser. Hvis du ønsker varme- daseferie mad over gennemsnittet og gode vine så tøv ikke. Alle værelser har havudsigt ud over Middelhavet. Du kan gå til byens centrum på 20 minutter. Man føler sig sikker i Sarande.

 
02-09-2023

af egidioa833 Bari, Italien

Un vero resort a Saranda vista eccezionale

Un resort nel vero senso della parola, spiaggia ampia e privata, piscina favolosa. Colazione ampia, varia e di qualita' posizione leggermente defilata, ma parcheggio ampio e disponibile, che a Saranda non e' cosa da poco. Stanza ampia e bellissima, con vista stupenda, unica pecca la doccia senza sportello ci costringeva ad allagare il bagno ogni volta. Personale gentile e preparato e qui contrariamente ad altre situazioni c'e' chi parla italiano, anzi colgo l'occasione per ringraziare la bravissima Zelda per averci consigliato e seguito ogni volta ch le e' stato chiesto. Consigliatissimo per rapporto qualita' prezzo.

 
29-08-2023

af Alessia M

Pessimo

“Unica spiaggia” di Saranda, gestita malissimo, sporchissima da non poter camminare a piedi nudi. Personale molto arrogante e scortese, come tutti gli albanesi del resto. Siamo stati più di 20 minuti ad aspettare qualche ragazzo che ci accompagnasse all’ombrellone, per poi fare da noi. Puzza terribile per l’itera giornata, infatti alle 15 siamo andati via perché non ce la facevamo più di respirare quella puzza. Lo sconsiglio assolutamente.