Serxhio

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Serxhio er et lille hotel med havudsigt hvor end du befinder dig. Morgenmaden kan nydes på terrassen med udsigt over havet, og familien, som driver hotellet, byder dig velkommen med en varm og personlig service.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer, 1-3 personer, 1-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet og udsigten.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 56 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Serxhio er et familiedrevet hotel med en varm og personlig service. Hotellet har en lille pool med børnesektion. En kort gåtur fra hotellet findes en stor strand, der indbyder til dejlige svømmeture i Det Ioniske Hav. Bemærk at der er entre til stranden. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Der er ingen reception på hotellet, men familien, som driver hotellet, er ofte at finde, hvis man har brug for hjælp.

Ikke langt fra hotellet ligger centrum i Saranda med flere restauranter, barer og butikker. Gennemkørselstrafik. Der kan være lyd fra folkelivet og barer i nærheden der kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Værd at vide

Alle hoteller i Saranda

Brilant

Hotel Brilant i Saranda er et godt udgangspunkt for oplevelser i omgivelserne, hvad enten det er en spadseretur ned til havet eller blot en gåtur ned til den nærmeste café. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til centrum og stranden.

Delfini

Apollo Mondo Local Hotel Delfini ligger lige ved havet og med adgang til egen badebro ved det glitrende Middelhav. Her bor du enkelt og med den bedste beliggenhed i Saranda. Du kommer nemt til centrum til fods, hvor du finder flere hyggelige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Hotel Saranda Palace kan du nyde en privat strand og en dejlig solterrasse med pool og børnepool. Sarandas centrum ligger i gåafstand og her finder du restauranter og caféer. Book et værelse med havudsigt og nyd en fantastisk udsigt.

Kaonia

På populære hotel Kaonia bor du ved havet og kun et stenkast fra centrum af Saranda. Her kan du nyde gåture langs strandpromenaden om aftenen blandt Sarandas barer og restauranter. Lige ved hotellet er der en smal strandbred, og der er ca. 400 meter til en større strand.

Edola

Edola er et familieejet hotel kun et stenkast fra stranden i udkanten af Saranda. Hotellets bar byder på en skøn udsigt over det krystalklare hav, og centrum ligger indenfor gåafstand. Hvis du vil nyde fantastisk udsigt direkte fra værelset, skal du booke et dobbeltværelse med havudsigt.

Jaroal

Jaroal er et populært, lille hotel ved havet i Saranda. Hotellet har egen strand med solstole og parasoller som indgår for hotellets gæster. I hotellets restaurant anvender man friske råvarer fra nærliggende gårde, hvilket du nyder godt af, hvis du tilkøber halv- eller helpension. Kort gåafstand til centrum i Saranda, hvor der findes restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotel, der har ligget i Saranda længe. Hotellet har en perfekt beliggenhed og gåafstand til centrum. Hotellet ligger lige ved en privat del af stranden med udsigt over havet mod den græske ø Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Hotel Santa Quaranta ligger direkte på stranden, hvor solstole og parasoller tilbydes gratis. Fra det store poolområde har du udsigt til havet og hotellets bar serverer på den dejlige udendørs terrasse. Booker du et værelse med havudsigt, kan du nyde lyden af bølgerne direkte fra balkonen.

Vila Kalcuni

Vila Kalcuni ligger lige ved havet i udkanten af Saranda. Morgenmaden kan du nyde i haven med en dejlig udsigt over Saranda. Lige nedenfor hotellet er der en lille rullestensstrand med krystalklart vand.

Sejko

Hotel Sejko har en skøn strandbeliggenhed nær strandpromenaden i Saranda med gåafstand til byens hyggelige restauranter. Ved hotellets egen strand findes solstole og parasoller, som indbyder til skønne dage i solen.

Joni

Hotel Joni ligger direkte på stranden i en roligere del i udkanten af Saranda. Nyd havet og stranden om dagen og om aftenen kan du slentre ind mod centrum og slå dig ned på en hyggelig restaurant og lade dig smage grillet frisk fisk eller lokale specialiteter.

Epirus Hotel

Med en perfekt beliggenhed ved havet, et kvarters gang fra centrum af Saranda ligger hotel Eprius. Hotellet har en restaurant med en dejlig terrasse ud mod havet, hvor de serverer det bedste fra det lokale køkken med fokus på fisk og skaldyr. Her er du tæt på badning i Middelhavet og komfortable værelser til en god nats søvn.

Demi

Demi er et populært, lille hotel hvor du hurtigt føler dig velkommen. Morgenmaden kan du nyde med en strålende havudsigt fra hotellets restaurant. Hotellet ligger midt på egen lille rullestensstrand med blot 700 meter ind til det centrale Saranda.

Vila Duraku

Vila Durakus paladslignende, hvide bygning ligger kun 150 meter fra havet, og arkitekturen er helt unik. På hotellets bagside ligger poolområdet, og du bor lige ved Sarandas strandpromenade. Mange balkoner vender mod havet eller poolen, og værelserne er rummelige.

Butrinti

Hotel Butrini Hotellet har en attraktiv beliggenhed ved kysten med en af Sarandas bedste udsigter og strandpromenaden lige udenfor. Her tager du til for en dejlig badeferie og for at være tæt på alle byens seværdigheder som f.eks. det arkæologiske område Butrini som hotellet er opkaldt efter.