Spar tid i lufthavnen med VALiZO og få bagagen hentet hjemmefra!

Slip for at slæbe bagagen til lufthavnen og stå i check-in køen. I samarbejde med VALiZO tilbyder vi dig en endnu nemmere start på din rejse, hvor du kan få bagagen checket ind og afhentet derhjemme, samt få udleveret boardingkort - inden afrejse. Spar tid og gå direkte til sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. 

Rejser du fra København kan du benytte dig af Valizo's service når du flyver med Air France, Air Greenland, Atlantic Airways, Austrian, BRA (Braathens), DAT (Danish Air Transport), Jettime, KLM, Lufthansa, Novair, SAS, Singapore Airlines, Sunclass og Swiss.

Læs mere og bestil

Pris

 • Check-in og opsamling hjemme: fra kr. 395,-*
 • Hjemtransport: fra kr. 395,-*
 • Prisen er for hele husstanden (op til 4 personer og 4 stk bagage). Ekstra bagage og stor bagage som cykler, klapvogne og golftasker kan tilkøbes.

Med VALiZO får du:

 • Opsamling og check-in af din bagage på din hjemmeadresse
 • Udlevering af bagagekvittering og boardingkort ved afhentning
 • Gå direkte til security i lufthavnen
 • Service som er sikkerhedsgodkendt af de danske lufthavnsmyndigheder
 • Op til 4 personer pr. booking fra kun 395,-
 • Mulighed for hjemtransport efter tolden

Hvordan foregår det?

 • Din bagage afhentes aftenen inden afrejse i tidsrummet kl. 10.00-21.00 på hverdage og ml. kl. 8-21 på weekend- og helligdage. Hvis du flyver om eftermiddagen, afhentes den samme dag om morgenen ml. kl. 7-12.

 • Opsamling og check-in af bagagen sker på din hjemmeadresse, hvor du modtager bagagekvittering og boardingkort.

 • Der oplyses et 2-timers interval 2 dage før afrejse, således at du kan planlægge din dag.

 • Servicen tilbydes for opsamling på hele Sjælland samt Lolland Falster, med afrejse fra Københavns Lufthavn. Tjek din pris og muligheder her eller kontakt VALiZO for tilbud ved grupperejser. VALiZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik-, Bygge-, og boligstyrelsen), og af de luftfartsselskaber VALiZO samarbejder med.

Se også hvad andre siger om VALiZO på Facebook

Sådan bestiller du

VALiZO er din kontakt mht. bestilling opsamlingstider, opsamlingsadresse, betaling m.v. gennem hele forløbet.

Har du spørgsmål, kan du se mere på www.valizo.eu eller kontakte VALiZO på telefon 53 70 07 97 eller på e-mail kontakt@valizo.eu

Bestil her "En afslappende start på ferien"

Det var meget mere afslappet. Vi havde kun håndbagagen at tænke på. Vi kunne tage i lufthavnen i ro og mag. Min mand satte os af ved terminalen, og han kunne bare køre til parkeringen. Imens gik vi ind og fik kaffe.

Vi har før prøvet at rejse tidligt om morgenen med automater, der ikke virkede. Med 3 børn der hele tiden spørger hvornår vi skal videre, og så var der lang kø til bagage drop. Pyha sikke en omgang!

Nu med VALiZO var det nemt og bekvemt. 

Udtalelse fra tidligere Apollo gæst og VALiZO kunde.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg