Marmaris & Içmeler

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Marmaris og Içmeler er to af Tyrkiets mest populære feriesteder, der ligger på sydvestkysten. I Marmaris marina, som er Tyrkiets største, ligger tusindvis af både for anker i det krystalklare vand. Marmaris og Içmeler er solsikre med store sandstrande, små bugter og øer. Underholdningen er tempofyldt i Marmaris og lidt roligere i Içmeler. I Marmaris er den gamle bydel og havnepromenaden samlingssteder for både lokale og turister. Hvis du sætte tjek-tegn ved to lande under dit besøg i Tyrkiet, kan vi anbefale at tage en dagstur over til Rhodos by.Fakta om Marmaris & Içmeler

Valuta

Tyrkiske Lira.

Strande

Stranden i Marmaris er flere kilometer lang og består af grovkornet sand og småsten. Solstolene er gratis på de offentlige strande, men så forventes du at købe frokost på restauranten, som strandstykket hører til. Parasoller er mod betaling. Rundt omkring er der mange hyggelige bugter og strande, som du kan nå med lejebil, taxa eller badebåd. Ca. 8 kilometer fra Marmaris ligger Icmeler med stranden Icmeler Beach, som er en mere lavvandet og grovkornet sandstrand og velegnet til familier med børn. Ved siden af Icmeler ligger byen Turunc, hvis strand du kan nå med taxabåd fra Marmaris og Icmeler.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 24°c
jun 30°c
jul 33°c
aug 33°c
sep 29°c
okt 24°c
nov 18°c
dec 14°c

Andre rejsemål Tyrkiet

Cesme

Kombinér sandstrand med storby og oplev den dejlige kystby Cesme på Tyrkiets vestkyst. Oplev gamle seværdigheder, god underholdning, en luksuriøs lystbådehavn og den palmekantede strandpromenade med mange restauranter.

Bodrum

Denne lille halvø, som er et populært rejsemål, ligger på Tyrkiets vestkyst. Her veksles mellem små havne med fiskerbåde, med luksushavne med store sejlbåde. Strandene omkring halvøen er fine og nogle er børnevenlige og lavvandede.

Istanbul

Istanbul er blevet et populært rejsemål for storbyferien. I Istanbul vil du opleve en blanding af både europæisk og asiatisk kultur, som du ikke finder noget andet sted. Her kan du beundre den Blå Moské og de underjordiske gamle cisterner. Gå i James Bonds fodspor, som flere gange er filmet i byen, senest til ”Skyfall”. Shop løs i Grand Bazaar og nap en kaffepause på en af byens mange gadecaféer.

Side

I Side venter en charmerende ferie i pittoreske omgivelser. Her er ruiner og kulturelle seværdigheder i den gamle bydel kan du gå rundt mellem charmerende stenhuse, butikker, barer og restauranter. På ferie i Side kan du nemt kombinere sol og badeture ved de lange sandstrande, med spændende udflugter til steder der minder om en svunden tid.

Alanya

Populære Alanya er sydkystens største turistby, hvor sol- og badeferien kombineres med pulsen fra bylivet. Her finder du lange strande, god shopping, et hektisk natteliv og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv på ferien, er her et stort udbud af hamam, frisører og skønhedssaloner. I Alanya bestemmer du selv, hvor afslappende eller aktiv din ferie skal være.