1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon eller terrasse. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 17-25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Værelsesstørrelse: Ca, 30 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse. To enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon eller terrasse og havudsigt. En opholdsrum med sofa og et soveværelse med to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader og køleskab. Enkelt køkkenudstyr kan lånes på forespørgsel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-35 kvm.
Antal personer: 2 personer.