Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 26 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


7 ud af 10

+
God personale ved poolområdet og god udsigt.
-
Vi var på 2 værelser, i hver deres bygninger, måtte bede om at blive flyttet samme, med møj og besvær, måtte ringe til vores guide Simon, som klart det til UG. Receptionspersonalet var ikke særlig samarbejdsvillig.

Bekræftet køb : 2023-10-16


8 ud af 10

+
Omgivelserne
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


5 ud af 10

+
Maden
-
For meget og høj musik ved poolen

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Maden og beliggenheden og sødt personale
-
Badeværelset var mørkegrøn og næsten uden lys

Bekræftet køb : 2023-09-11


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-11


9 ud af 10

+
Beliggenhed, værelset, udsigten, morgenmad.. MEN jeg ville være blevet godt sur hvis vi var blevet placeret på den anden side af vejen i hovedbygningen, som nogle blev..
-
Som skrevet før, var jeg blevet godt gal i hoved hvis vi var blevet placeret i hovedbygning på den anden side af vejen..

Bekræftet køb : 2023-09-11


8 ud af 10

+
-
Den nye stil er meget ungdommelig med alt for høj techno musik - som også spilles højt ved frokost tid

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
Tæt på strand og by
-
Værelset var utroligt mørkt. Betalte for at blive flyttet til et andet værelse

Bekræftet køb : 2023-05-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

1041 bedømmelser
Meget godt
 
771
Godt
 
160
Middel
 
56
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

31-03-2024

af metterogert Brøndby, Danmark

Vi kommer tilbage ...

Cooks club hotel er et super lækkert hotel ... Værelse med havudsigt ... Så starter dagen perfekt ... Indretningen indbyder til at komme ned i gear og bare slappe af ... Servicen er helt i top ... Alle er venlige, smilende og altid villige til at hjælpe hvis du har brug for noget. Samtidig er de ikke anmassende og påtrængende som man kan opleve mange steder i Alanya.... Hussein i receptionen havde overskud og venlighed, selv efter at en anden kunde havde skældt ham helt urimeligt ud ... Og gav os et super godt tilbud på en ny ferie på hotellet ... Han er en stjerne i den reception. På strandområdet er Burak bare fantastisk ... Han går hver morgen og river stranden så der ikke ligger affald eller tang ... Han holder den strand så lækker ... Han er så venlig og man kan mærke at han selv efter mere end 20 år som strand gut stadig elsker det ... Han kom med gode råd, gode tilbud om hotellet, og blev ikke fornærmet da vi takkede nej til all inclusive ... Han rådede os til at tale med Hussein om ny rejse og sagde vi sikkert kunne få en god rabat ... Hvilket vi virkelig fik ... Drinks og mad på stranden er super lækkert og til meget rimelige priser ... En på alle måder fantastisk ferie .. og vi har allerede booket næste tur til cook's club hotel

 
28-03-2024

af Kurt J Søllested, Danmark

Cooks Club hotel

Gats Murat tjener med en god og venlig service , vil alle gæster det bedste, maden er ok men bliver lidt ensformigt og det ikke alt er inklusiv nogle drinks skal man betale for 👍der skal skriver en lang anmeldelse så her er lidt fyld 👍👍 ha en god ferie med en masse sol

 
22-10-2023

af Jet P Assens, Danmark

Den bedste ferie

Det skønneste sted - Alt var bare suverænt - fine suiter (to suiter - en til os og en til vores to store børn på 16 og 18) med super rengøring (den sødeste rengøringsdame) - skøn mad - super service - vi boede i hovedbygningen, hvor vi skulle gå under en fin tunnel til pool og strandbar. Det var som at gå ud i paradis hver gang - helt suverænt pool-område, smukt og lækkert, fantastisk bohemestil - den lækreste strand og en kanon poolbar. Vi boede der fra 12-21 oktober 2023 - vi havde all inclusive, hvilket var helt perfekt. Der manglede ikke noget! Vi kommer helt klart igen:-) Det er første gang, at jeg har oplevet, at hotel og området lever fuldstændig op til de billeder hjemmesiden viser.

 
15-10-2023

af Charlotta W

Ærlig, men dårlig oplevelse.

Okay hotel, men vi blev indlogeret på værelserne et stykke vej fra pool og restaurant. Man skulle over vejen hver gang eller benytte den underjordiske gang. Ikke optimalt. Vores værelse vendte ud mod et børnehotel med masser af larm/musik mellem 17-23. Man skal vise sit all inclusive armbånd samt værelsesnummer HVER gang man skal bestille noget i baren - Hvorfor så have armbånd? I restauranten skulle alle i familien (flere) gang under hvert måltid oplyse sit værelsesnummer! Det blev ret irriterende i længden. RIGTIG mange ting skal man betale ekstra for - feks. koster en almindelig pastaret pludselig penge! En cafe latte var med i all inclusive, men en iced cafe latte, kostede 25. Det er IKKE al inclusive i vores øjne og slet ikke noget vi er vant til. Personalet var desværre ikke serviceminded og slet ikke smilende. De eneste der spurgte indtil hvordan vi havde det, var ham fra den lokale tattooshop (som gerne ville have kunder) og damen fra den hotellets masseage/kosmetolog afdeling (ja der også gerne ville have kunder) Så alt i alt slet ikke en god oplevelse og desværre ikke et sted vi kommer igen.

 
02-10-2023

af simono944 Nørresundby, Danmark

Mega lækkert ophold

Helt vildt lækkert hotel, venligt personale, lækker buffet, gym er ok. og poolen og fælles områderne, er bare super nice. ikke sidste gang vi kommer der! Var afsted med en kammerat, i perioden 20-26 september