Banana Beach på Phuket

7 flotte strande i Phuket

Phuket har mange fantastiske strande, hvor du kan grave fødderne ned i det bløde sand. Her anbefaler vi syv perler på Phuket!

1. Freedom beach

Hop på en longtailbåd og oplev en af Phukets smukkeste sandstrande, Freedom Beach. Der er betydeligt mindre mennesker her end på andre strande. Du kan tage med en longtailbåd fra den sydlige del af Patong, Kata eller Karon. Bådturen tager ca. 15 min.

2. Nai Thon Beach

Denne perle er en smuk sandstrand med klart vand. Her venter masser af plads, både på stranden og i havet. Forvent en heldagsudflugt, hvis du tager hertil, da det ca. tager 1 time at komme hertil i bil fra de sydlige dele af øen. Nai Thon Beach ligger på den nordvestlige del af øen, syd for lufthavnen.

3. Nai Yang Beach

Søger du en strand, hvor du er næsten alene, så er Nai Yang en strand, du skal prøve. Stranden indgår i Sirinath National Park og ligger smukt i frodige omgivelser. Takket være den marine nationalpark er området, hvor Nai Yang ligger, stadig roligt og uberørt.

4. Banana Beach på Coral Island

På øn Koh Hey, eller Coral Beach som den også hedder, findes smukke Banane Beach. Hertil kommer du nemmest med en snorkeludflugt med Apollo. Båden afgår fra havnen i Chalong, og det tager ca. 20 minutter at komme til stranden. Øen er kendt for sine lavvande koralrev og klare vand – perfekt at snorkle i eller hvis man vil afprøve seawalking, der betyder, at du går rundt på havbunden med en tung hjelm og kan se fiskene på nært hold. Der er også mulighed for at prøve parasailing eller at sejle kajak og bananbåde.

5. Nai Harn Beach

Klipperne på den nordlige del af Nai Harn Beach er det perfekte sted for dig, der kan lide at snorkle. Her kan du finde fisk i alle regnbuens farver, og mulighed for at leje snorkeludstyr. Bagefter kan du nyde frisk frugt eller en kold smoothie fra det lille marked ved siden af. Et tip er at stoppe på Crepes Village på vejen tilbage for at nyde atmosfæren på gården og de fantastiske pandekager, der smager ekstra godt med frisk appelsin og chokoladesauce på. Stranden ligger 8 km syd for Kata. Du kan nemt komme hertil med tuk tuk eller taxi.

6. Surin og Bangtao Beach

Nord for Kamala på Phuket ligger landsbyerne Surin og Bangtao. Selvom strandene er blandt de bedste på øen, kommer der få turister, hvilket gør, at der er masser af plads. I Bangtao finder du Nikki Beach med en af Phukets bedste strandklubber.

7. Den lille, skjulte strand, Leam Singh

En stejl sti fører ned til den smukke Leam Singh-strand, som ligger charmerende uforstyrret. Den er ret lille og derfor bliver den temmelig fyldt om eftermiddagen på en solskinsdag. Derfor anbefaler vi at tage hertil om morgenen. Når du passerer Kamala, er der tydeligt skiltet, så hold øje til venstre på vejen mellem Kamala og Surin. Du kan derefter parkere for et mindre gebyr og gå ned ad stigen til stranden. Gå ikke glip af den hyggelige del af stranden, der hedder Adam Beach.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Phuket, find og book en rejse til Thailand eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strande? Hvad kan man lave børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Phuket!

Se alle vores rejsetips til Phuket

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her