Nai Harn Beach, Phuket

Oplev mere af Phuket

Ikke langt fra dit hotel ligger der en anden del af Phuket, som er klar til at blive oplevet. Med små hyggelige strande, spændende kultur og anderledes oplevelser i det thailandske hverdagsliv. Oplev øen på egen hånd eller tag med på en af vores spændende udflugter.

Smukke Phuket

Havets bølger ruller langsomt et par meter foran dig. De lune vinde varmer sjælen på mange måder. Du sidder ved "Lindas Seafood", en simpel lille restaurant på charmerende Nai Yang strand, nord for Phuket. På bordet står der en tallerken med lækre friske skaldyr og en friskpresset frugtdrik. Omkring dig spredes denne mangesidede halvø, en fantastisk destination, der har så meget at byde på! På Phuket bor du godt og komfortabelt i de store turistområder, hvor Apollos hoteller ligger. Og det bedste er, at det er så nemt at kombinere med alle de oplevelser, der ligger og venter rundt om hjørnet!

At stoppe en tuk tuk eller taxi uden for hotellet om morgenen og bare køre væk giver en skøn følelse af frihed. En tur langs kystvejen på vestsiden af Phuket er en dejlig oplevelse. Ligesom overalt på øen, er naturen storslået, og her finder du de smukke strande Bangtao, Laem Sing, Surin og Nai Yang, til en behagelig og fredelig pause i skyggen i forhold til de større strande. Længere syd på ligger Nai Harn, hvis du søger efter det endnu mere rolige Phuket. Her er det skønt at hænge ud en dag og se på bådene og nyde den hvide strand indrammet af frodige klipper.

Rolige Nai Harn

Til Nai Harn tager thailænderne gerne selv hen og bader, og det skal betragtes som en god anbefaling! Det er let at slappe af her, nyde det krystalklare vand eller på en sarong i det varme sand, hvor timerne passerer i et behageligt tempo i selskab med pengepungen.

På restauranterne ved stranden kan du få serveret alt, hvad du kan forestille dig, når det kommer til thailandsk mad. Sæt dig ned i en bambus stol, nyd stegte grøntsager i østerssauce, grillede skaldyr, kylling i karry eller hvad du ønsker - og nyd udsigten over havet. Lige ved siden af er den lille by, eller rettere sagt, en lille charmerende landsbygade, med en ramme af farverige frugtstande og små butikker.

Tag på udflugt eller shopping

For at opleve alt ved den spændende kultur, som Phuket har at byde på, anbefaler vi dig at følge med på en af Apollos spændende udflugter – såsom "Det ægte Phuket", hvor du får et kig ind i det thailandske hverdagsliv, herunder en tur til en cashewnødfabrik og en gummiplantage. At se hvordan ting, som vi måske tager for givet i vores hverdag, faktisk produceres og skabes, det er både tankevækkende og interessant. På udflugten besøger du også to af Phukets største templer - Big Buddha og Wat Chalong.

Shopping findes i mange mængder i Patong, Karon og Kata. Men et råd er ikke at glemme øens hovedstad, Phuket by. Her får du et indblik i befolkningens hverdag, mens du spadserer rundt i de små butikker, caféer og restauranter. Der er også flere kinesiske templer at besøge.

Phukets skønhed er, at naturen altid er tæt på. Udsigterne, de dejlige dufte og grønne områder er der altid, uanset om du selv udforsker øen eller hopper på det omfattende udflugtsprogram. Så grib muligheden for at opleve Phuket – HELE Phuket - og alle de spændende og smukke ting, som øen har at byde på.