Oplev mere af Phuket

Ikke langt fra dit hotel ligger der en anden del af Phuket, som er klar til at blive oplevet. Med små hyggelige strande, spændende kultur og anderledes oplevelser i det thailandske hverdagsliv. Oplev øen på egen hånd eller tag med på en af vores spændende udflugter.

Smukke Phuket

Havets bølger ruller langsomt et par meter foran dig. De lune vinde varmer sjælen på mange måder. Du sidder ved "Lindas Seafood", en simpel lille restaurant på charmerende Nai Yang strand, nord for Phuket. På bordet står der en tallerken med lækre friske skaldyr og en friskpresset frugtdrik. Omkring dig spredes denne mangesidede halvø, en fantastisk destination, der har så meget at byde på! På Phuket bor du godt og komfortabelt i de store turistområder, hvor Apollos hoteller ligger. Og det bedste er, at det er så nemt at kombinere med alle de oplevelser, der ligger og venter rundt om hjørnet!

At stoppe en tuk tuk eller taxi uden for hotellet om morgenen og bare køre væk giver en skøn følelse af frihed. En tur langs kystvejen på vestsiden af Phuket er en dejlig oplevelse. Ligesom overalt på øen, er naturen storslået, og her finder du de smukke strande Bangtao, Laem Sing, Surin og Nai Yang, til en behagelig og fredelig pause i skyggen i forhold til de større strande. Længere syd på ligger Nai Harn, hvis du søger efter det endnu mere rolige Phuket. Her er det skønt at hænge ud en dag og se på bådene og nyde den hvide strand indrammet af frodige klipper.

Rolige Nai Harn

Hvis du leder efter endnu mere fred, ligger smukke Nai Harn endnu længere sydpå på Phuket. Her kan du bruge en dag på at hænge ud, kigge ud på bådene og nyde den grønne bjergskråning, der indrammer den hvide strand. Thaierne selv kan godt lide at tage til Nai Harn og svømme, hvilket kan ses som en god vurdering!

Shopping i Phuket

Der er masser af shopping i Patong, Karon og Kata, men glem ikke også at tage til øens hovedstad Phuket by for at shoppe. Mens du slentrer blandt butikkerne, kommer du også til at tage del i befolkningens hverdag. I Phukets by er der også hyggelige caféer og restauranter at besøge, når det er tid til at lade batterierne op. Der er også flere kinesiske templer at besøge.

Det bedste ved Phuket er, at naturen altid er tæt på. Udsigten, de dejlige dufte og det grønne, der altid er der, uanset om du udforsker øen på egen hånd eller botaniserer i det omfattende udflugtsprogram.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Phuket, find og book en rejse til Thailand eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strande? Hvad kan man lave børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Phuket!

Se alle vores rejsetips til Phuket

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her