Aktiv ferie i Phuket

Hvis du kan lide at lave ting og være aktiv på ferien, er Phuket et fremragende valg! På Thailands største ø venter blandt andet fantastisk snorkling, mulighed for at få et dykkercertifikat, kajaksejlads i mangroveskoven og gode golfbaner. Apollo tilbyder et bredt udvalg af udflugter for dem, der ønsker at se rundt og opleve mere af Phuket.

Thaiboksning

Padle kajak

Vil du helt tæt på naturen og den tætte mangroveskov, bør du booke et heldags kajakeventyr. Med Apollo kan du bestille en udflugt til Phrang Nga Bay National Park. Så kan du padle ind i dramatiske kalkstensgrotter og smukke laguner på Panak Island. Under udflugten vil du også padle til Hong Island, som har helt fantastiske kalkstensklipper, der stikker ud af det turkise hav.

Thaiboksning

Vil du prøve noget nyt på ferien? Benyt lejligheden til at prøve nationalsporten muay thai, som thaiboksning hedder på thai. På vejen mellem Karon og Patong ligger Patong Boxing Gym og her kan du booke privat træning i 1,5 time. Hvis du i stedet vil se thaiboksning, bør du besøge Bangla Boxing Stadium, som ligger bag Jungceylon i Patong. Der vises kampe flere dage om ugen.

Surfing i Phuket

Når vejret og vinden tillader det, er der masser af gode surfmuligheder i Phuket. Uanset om du er nybegynder eller erfaren surfer, er Kata et godt sted, fordi bølgerne ikke bliver særlig høje.

Tag dykkercertifikat

Vil du dykke, bør du tage til Similan Island, som ligger uden for Khao Lak i Andamanhavet og er verdenskendt for sit fantastiske vand. Vil du lære at dykke på ferien, anbefaler vi dykkerfirmaet Kon-Tiki, hvor du kan tage et "Open Water Certificate" på fire dage. Hvis du allerede har et dykkercertifikat, men føler dig lidt rusten, kan du du tage med på prøvedyk i havet eller poolen.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Phuket, find og book en rejse til Thailand eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strande? Hvad kan man lave børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Phuket!

Se alle vores rejsetips til Phuket

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her