Radisson Blu Resort Galle

Radisson Blu Resort Galle er et fint hotel, lige uden for den historiske by Galle på Sri Lankas sydøstkyst. Her bor du ved havet i lækre værelser og kan vælge mellem at tilføje forskellige måltidspakker - alt efter dit eget behov. Slap af i hotellets spa og i den lækre pool beliggende direkte over stranden. For de aktive er der fitnessrum, forskellige træningshold og volleyball på stranden.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe- værelser Plus for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Resort Galle har et dejligt poolområde direkte over stranden med en pool og en separat børnepool samt en poolbar. Solstole og parasoller er inkluderet og kan findes ved poolområdet og på stranden. Pool- og strandhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Fusion serveres morgenmad, frokost, snacks og middag, hvor kokkene tilbereder en blanding af internationale retter og asiatiske favoritter med inspiration fra asiatisk streetfood. À la carte-restauranten ORU serverer velsmagende fiske- og skaldyrsretter til middag. Vil du spise sundt, så besøg The Bay, hvor der er salater og supper på menuen, og dørene er åbne fra morgen til tidlig aften. Har du lyst til lette retter, tapas eller en drink, mens solen langsomt går ned, er du velkommen til Bommu Rooftop Bar med en smuk udsigt over havet og omgivelserne. En favorit blandt familiens yngste medlemmer er et besøg på Sforno Poolside Trattoria, hvor der bydes på lækre pastaretter og ovnbagte pizzaer. Laktose- og glutenfrie produkter/retter mod forespørgsel.

Vil du bare slappe af, bør du besøge hotellets spa-afdeling, hvor du mod betaling kan nyde behandlinger, jacuzzi og dampsauna. Fitnessrum. Hotellet arrangerer morgengymnastik, cirkeltræning, pilates, beachvolley, forskellige danseundervisning og forskellige strandsportsgrene. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. I byen Galle finder du små lokale restauranter og butikker, vi anbefaler en taxa, da vejen nogle gange mangler fortove.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmad, frokost og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Fusion, kl. 06.30-10.30
 • Frokostbuffet i Fusion restaurant, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i restauranten Fusion, kl. 15.30-17.30
 • Middagsbuffet i restaurant Fusion, kl. 19.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum, kl. 11.00-22.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.