Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 30 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
motions-udstyr

Bekræftet køb : 2020-03-07


8 ud af 10

+
Beliggenheden. Rent og pænt. God service.
-
Der er direkte koldt i morgenmadsrestauranten. Vi havde svært ved at regulere A/C i lejligheden. Det skal fremgå tydeligere om man får en lejlighed med/uden dør til soveværelset.

Bekræftet køb : 2020-02-01


8 ud af 10

+
Meget god service
-
Ikke noget der kan forbedres, men vi havde bestilt værelse med havudsigt og fik et værelse i stueplan uden sol og uden havudsigt

Bekræftet køb : 2020-01-25


10 ud af 10

+
dejlig morgenmad og spabad lige udenfor vores værelse/lejlighed
-
tidspunkt for morgenmad, som var kl. 8.00 - for os A-mennesker kunne vi godt tænke os kl. 7.00 eller 7.30

Bekræftet køb : 2019-11-23


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1065 bedømmelser
Meget godt
 
719
Godt
 
266
Middel
 
51
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

26-12-2019

af 711ivera Rødovre, Danmark

Venligt personale og god mad

Personalet i både reception og restaurant er imødekommende, venlige og meget hjælpsomme. Her er styr på sagerne på en rar og tjekket måde. Restauranten er ganske god, og der bliver ikke sparet på de gode råvarer. Selv juletræer skåret ud i melon får man på charmerende vis til morgenmad.

 
04-09-2019

af Bent1951 Esbjerg, Danmark

Flot og godt hotel med fin beliggenhed

Vi boede 1 uge på værelse 404 i 1 uge i august måned 2019, og vi var særdeles tilfredse. Vi fik en fin og venlig modtagelse i receptionen, med en god information om hotellet, åbningstider i restauranten m.v. Hotellet, som består af en bygning med 4 etager og en bygning med 2 etager, er beliggende lige ud til marinaen i Puerto Rico, og der er poolområde mod vest ned mod marinaen med et stort flot bassin og et mindre børnebassin. På taget af bygningen med 2 etager, er der både masser af solsenge og mulighed for jacuzzi. Mod øst er der en fin gårdhave med mange eksotiske træer og buske, og et fint sted for kaffe eller en drink. Man kan altid finde et sted med sol i løbet af hele dagen, og der er stille og roligt i det område hvor hotellet ligger. Rengøring og service er helt i top, og hvis der er et problem, bliver det fikset med det samme. Vi havde halvpension, og det kan vi helt klart anbefale. Det var flot og godt hver eneste dag, og til aften kunne man hver dag vælge imellem 4 forretter, 4 hovedretter, og til dessert var der 4 forskellige ting som man frit kunne spise det man ønskede af. Betjeningen var helt i top, og tjenerne var særdeles venlige og servicemindede. Vi kommer gerne tilbage til dettefine 4 stjernede hotel igen.

 
06-05-2019

af jonnam821

gode lejligheder

vi har i de sidste 4 uger boet på morasol suites på gran Canaria i 2 værelset lejlighed og skrev ønske om hvor vi gerne ville bo til hotellet som de efterkom, det er 4 gang vi bor der og kan varmt anbefale det smuk udsigt dejlig pool fin børne pool og skøn sol terrasse på taget, gode lejligheder men lidt slidte og da vi nævnte det for personalet fik vi vist at de var igang med at renoverer de skal ordne 8 lejligheder om ugen så de er klar til vinter sæsongen og de bliver flotte, men det bedste er at personalet og det er alle er søde og rare og vil gøre alt hvad der er muligt for at du skal have det godt en fantastisk service havde et sår på armen der blødte nogle få dråber på lagen og en på hoved pude det blev skiftet selv om der ikke skulle skiftes sengetøj hver dag. igen en god oplevelse.

 
25-04-2019

af JBJ1312 Køge, Danmark

Dejligt hotel

Vi boede på Morasol Suites en uge i april måned. Vi havde bestilt en to værelses lejlighed. Vi fik tildelt en lejlighed i stueetagen med soveværelse og stue med køkken. Lejligheden var rigtig pæn og istandsat, med rigtig gode senge, terrassen havde en god størrelse, men lejlighederne i stueetagen ligger nærmest i skygge hele dagen, så ikke meget sol på terrassen. Vi havde bestilt morgenmad til alle syv dage, men blev lidt skuffede over udvalget og kvaliteten af den, juicen havde ikke noget med juice at gøre, det var saftevand som havde en meget kunstig og sød smag, kaffen var af en meget ringe kvalitet, spejlæggene var nærmest kogt i olie, sramble æg var stegt i et fad og var så tørt at det smuldrede, der var ikke det store udvalg af ost og pålæg, brød og wienerbrød var ok, synes ikke at morgenmaden lever op til 4 stjerner som hotellet har. Rengøring på hotellet og i lejlighederne foregår hver dag og er rigtig fin og udført af dygtigt rengøringspersonale.

 
26-10-2017

af BirteHorsens-Denmark Horsens, Danmark

God beliggenhed

Meget venligt og hjælpsomt personale, sol på området fra middag til aften. Lejligheden var ren men meget slidt og kunne trænge til en update, air con lugtede desværre af mug. Maden var god, men kunne dog godt have været lidt mere varieret. WIFI virkede fint.