Deluxe-værelser

Rummelige og smagfulde deluxe-værelser som ligger højt oppe i bygningen. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Rummelige og smagfulde dobbeltværelser, som ligger i stueplan. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Rummelige og smagfulde familie-værelser beliggende højt oppe i bygningen. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser deluxe

Rummelige og smagfulde familie-værelser bestående af to deluxe-værelser. Connecting door mellem værelserne. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter deluxe

Rummelige junior-suiter, som består af et rum, hvor der er bord, sofagruppe og to senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Et luksuriøst marmorbadeværelse med jacuzzi. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter premium

Rummelige junior-suiter premium, som består af et rum, hvor der er bord, sofagruppe og to senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Et luksuriøst marmorbadeværelse med jacuzzi. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med udsigt mod haven. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.