Bedømmelse af Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
God kvalitet, flotte omgivelser, lækkert hotel og godt værelse med udsigt og lækkert badeværelse - alt fungerede fint. Flot udsigt, smilende og hjælpsomt personale.
-
Synlige priser på fx hotellets aftenbuffet. Vi spiste der 2 gange uden at kende prisen, betalte over værelset - maden var dobbelt så dyr som en god middag ude i byen, fandt vi ud af da vi afregnede. Tynde dyner er at foretrække, i stedet for det lagen plus lagen plus… som man ligger og roder med Der behøves bestemt ikke blive skiftet badehåndklæder hver eneste dag. Vi hængte vores op og alligevel var de blevet skiftet, efter kun eet bad. (Tænk på miljøet, håndklæderne er enorme)

Bekræftet køb : 2024-03-11


8 ud af 10

+
værelset og udsigten derfra, dejlig strand, god aften underholdning, fin morgenmads buffet, og aften buffet.søde receptions personale. Flot minigolfbane, selvom vi ikke fik brugt den.
-
Her går vores respons ud fra det er beskrevet som et 5 stjernet hotel: Det syner desværre lidt for slidt nu. Trænger overalt til maling på bl.a. træværk, især omkring pool restauranten Veranda. Der bør der også udskiftes diverse møbler, da de er godt slidte. Taget omkring Veranda og ind/udgang pavillonen til promenaden var alt for slidte og isstykker. Solsenge måtte gerne være 5 stjernet værdig. (vil give det en 3 stjernet) Mange var også isstykker og så "beskidte" ud. Fliser bør være mere rene omkring pool områder, især på grund af megen efterladenskaber fra duer/fugle. Bedre info omkring brug af solsenge på stranden ( er det inkluderet eller???) I øvrigt lidt mere info ved ankomst til hotellet omkring faciliteter / spa m.m. Og evt. velkomst brev med diverse åbningstider på faciliter. Ved godt der findes QR koder, men det virker ikke altid. Vi kunne stadig godt finde på at komme tilbage til hotellet og så håbe på, der er sket en del forbedringer.

Bekræftet køb : 2024-03-08


7 ud af 10

+
Flot hotel og god beliggenhed
-
Lidt slidt, gamle møbler Bustransfer til og fra golfbanen blev flere gange aflyst uden varsel og det gjorde at vi var ved at miste vores starttider. Det mindste hotellet kunne gøre er at informere om dette så at vi og andre gæster ikke står og venter forgæves..

Bekræftet køb : 2024-03-04


8 ud af 10

+
Dejlige stort værelse .
-
Lange gange fra receptionen til værelset , især da nøglekortet ikke fungerede.

Bekræftet køb : 2024-03-01


10 ud af 10

+
skøn beliggenhed. god atmosfære, flotte omgivelser
-
til tider var personalet ret lang tid om at fjerne det brugte service, som så hobbede sig på på bordet - men det er også det eneste.

Bekræftet køb : 2024-02-23


9 ud af 10

+
God personlig service og meget venligt personale
-
Megen flystøj, da hotellet ligger under indflyvningsruten til lufthavnen

Bekræftet køb : 2024-02-05


9 ud af 10

+
Poolen, børnepoolen, og de mange liggestole. Placeringen. At der var så meget grøn beplantning.
-
Kvaliteten af maden var virkelig dårlig og virkelig dyr.

Bekræftet køb : 2024-01-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-29


9 ud af 10

+
Mad:Morgenmad og aftensmad var meget, meget godt. Der er rigeligt med fisk og skaldyr, forskelligt kød, grøntsager, frugter og lækre snacks hver dag Fri shuttle bus hver dag。
-

Bekræftet køb : 2023-12-15


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

4658 bedømmelser
Meget godt
 
2732
Godt
 
1171
Middel
 
487
Mindre godt
 
162
Dårligt
 
106

5 nyeste bedømmelser

03-01-2023

af LisbethE988 Otterup, Danmark

Super hotel

Vi var 3 generationer på ferie, hotellet og maden var super, servicen upåklagelig, personalet var alle tiders. Pool området er fint, pænt og rent, og der var solsenge nok. Der er en strandpromenade mellem hotel og strand, som går helt ind til byen, ca 1,7 km nemt at gå til, også for gangbesværede. Der er lille shoppingcenter tæt ved hotellet, som har nogle gode butikker og en dagligvare butik.

 
01-12-2017

af bokolbenielsenmadsen Kongens Lyngby, Danmark

Ren luksus og alle pengene vær

Hotellet ligger dejligt nær lufthavnen og 2 golfbaner. Skønne værelser og hotellet har en afbalanceret størrelse, som gør at der er space og ro. En udsøgt nydelse at bo og spise på hotellets 3 restauranter. Ligger i 10 minutters gå-afstand til byen Caleta del Fuste mod nord og 30 minutters gang sydpå til en autentisk fiske/alacarte restaurant som ligger nær Salt Museet.

 
09-04-2016

af torbengravers København, Danmark

Førsteklasses ophold

Perfekt hotel for børnefamilier, en fremragende restaurant med forskellige temaer hver aften. Imponerende underholdning for børn hver aften. Kan anbefales. Dejligt område med indkøbscenter i nærheden. Vi kimer igen

 
10-06-2015

af Moellerfamily Horsens

Super dejligt hotel med 5 stjerner

Kan varmt anbefales. Der er 5 stjernet golf/hus i nærheden og lille havn/marina og område med restauranter og shopping kort derfra. Der blæser dog en del dernede, så tag evt. en jakke/sweatshirt med til kølige aftener.

 
25-04-2024

af gerardoaZ8240IF

5 * Hotel zum Relaxen und Erholen.....

Das Hotel hat eine tolle Lage. Ist ruhig. Wir wurden wie immer sehr herzlich empfangen und es gab auch ein Gläschen Sekt. Das Zimmer, das Frühstück, der gesamte Poolbereich, sowie das Personal einfach nur sehr gut!!! Unser Zimmer groß, Balkon, Meerblick, sauber. Es fehlte auch nicht der Kühlschrank, dieser war ausreichend befüllt. Dazu ein Wasserkocher mit Auswahl an Kaffee und Tee. Das Buffet-Restaurant dient als Frühstückraum und für das Abendessen. Beides ist sehr gut, Auswahl ist dementsprechend und man kann sich Fisch, Geflügel, Fleisch usw. gesondert frisch zubereiten lassen. Wer etwas Besonderes möchte, der geht in Restaurant "Al Faro". Hier al la Carte und alles spitze, hier möchte ich Kira und Antonio hervorheben. Was vielleicht nicht ganz so passt, ist das Abholen der Badetücher an der Reception. Nun steht unsere nächste Reise hierhin schon wieder bevor und wir freuen uns schon.