Udflugter, Phuket

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Bådtur med badestop – Phi phi Island

Dette er en af vores mest populære familieudflugter! Tag med os til Phi Phi-området med båden ”Champagne”. Vi bruger hele dagen om bord på båden, og du kan enten nyde solen fra soldækket eller i den svalende salon. På turen krydser båden ind mellem Phi Phi Don og Phi Phi Lei, og du kan også se den berømte Maya Bay, hvor filmen ”The Beach” blev indspillet med Leonardo DiCaprio år 2000.
Dagen byder på flere badestop direkte fra båden ved nogle af Phukets bedste snorkelsteder.

Frokost og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.


For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, betales på stedet. Et tillæg til nationalparken og marineparken på 400 THB er ikke inkluderet i prisen, og skal betales direkte på båden.

Voksne (12+ år): 672 DKK
Børn (2-11 år): 336 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Tirsdag
Book

Bådtur med badestop – Phukets vestkyst

En meget populær familieudflugt! Vi sejler stille med båden ”Champagne” langs Phukets vestkyst. Vi passerer små bugter omringet af smukke grønne bjergområder, som kun kan ses fra havet. Vi passerer også de populære strande Kata, Karon og Patong Beach.

Dagen kan du bruge på at sidde på Champagnes store soldæk eller i salonen. Vi bruger hele dagen om bord på båden, og der er flere badestop i det klare vand i løbet af dagen, hvor du kan sole, bade eller snorkle fra båden.

Frokost og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen.

Snorkeludstyr kan lånes om bord. For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, som betales på stedet.

Voksne (12+ år): 672 DKK
Børn (2-11 år): 336 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Mandag
Book

Big Buddha og shopping på Weekend Market

Følg med på en eftermiddag fyldt med kultur og gode shoppingmuligheder. Vi starter med at besøge toppen af Nakkerd Hill, som ligger overfor Kata/Karonkysten, hvor den pragtfulde statue Big Buddha åbenbarer sig. Big Buddha er en af Phukets vigtigste seværdigheder og byder på en utrolig panoramaudsigt over Phuket by, Kata, Karon og Chalong.


Efter besøget ved Big Buddha tager vi videre for at shoppe på en øens bedste og mest kendte markeder – Weekend Market, også kendt som Night Market. Her findes der alt mellem himmel og jord – til lave priser!

Husk tøj til tempelbesøg (t-shirt og knælange shorts eller nederdele. Det er vigtigt, at ankler og skuldre er tildækket).

Udflugten gennemføres med engelsktalende guide.

Voksne (12+ år): 144 DKK
Børn (2-11 år): 116 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Snorkletur på Similan Island

Similan Islands er nogle af verdens smukkeste øer, og er omgivet af et utroligt dykke- og snorklingshav. Her kan du opleve uberørt natur, kridhvide strande og koralrev med fisk i alle regnbuens farver. Hvis heldet er med dig, kan du møde skildpadder, når du snorkler. Frokosten serveres på stranden i skyggen af palmerne.

Snacks, frokost og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 787 DKK
Børn (2-11 år): 528 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Bad og snorkling på Phi Phi øerne

Kom med på en fantastisk dag med speedbåd, hvor vi besøger de smukke Phi Phi øer med endnu smukkere strande. Og vi vil gøre flere bådstop, hvor vi udforsker den fantastiske verden under havets klare overflade.

Første stop er på Ao Nui Beach, som er rigtig god til snorkling. Derefter tager vi til den største, og mest kendte, ø Phi Phi Don. Her er der tid til sol, bad og endnu mere snorkling. Der er også souvenirbutikker, cafeer og restauranter, som du kan udforske på egen hånd! Inden vi tager videre, spiser vi frokost på Bamboo Island.

På vej til den mindre ø, Phi Phi Leh, kommer vi forbi Monkey Beach. På Phi Phi Leh svømmer vi i den turkise lagune Pileh Cove. Vi tager også til Viking Cave, som er en grotte med malerier af gamle vikingeskibe. Vi slutter udflugten af med et besøg på Maya Bay Beach, som er kendt fra filmen med Leonardo DiCaprio, The Beach.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til Maya Bay Beach nationalpark er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 710 DKK
Børn (2-11 år): 442 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Bådtur med badestop – Phang Nga

Vi tilbringer dagen i den smukke skærgård Phang Nga, som byder på smukke udsigter, som mange netop forbinder med Thailand. Hele dagen er vi om bord på båden ”Champagne”, hvor vi nyder udsigten over kalkstensformationerne, som ligger udspredt i det turkise vand. Du føler dig hurtigt hjemme, og finder let din favoritplads på båden, hvor du kan slappe af på soldækket eller i bådens salon. Vi har også et stop på øen Koh Hong, hvor der venter en kridhvid strand, hvor der er mulighed for at snorkle eller for at se naturen i form af en mindre vandretur i junglemiljøet.

Mad og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord. For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, som betales på stedet. Et gebyr for marineparken på 300 THB er ikke inkluderet i prisen, og skal betales direkte på båden.

Voksne (12+ år): 864 DKK
Børn (2-11 år): 432 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Fredag
Book

Cykeludflugt på Koh Yai Noi

Vi sejler med båden til Koh Yai Noi, hvor cyklerne venter på os. Om formiddagen cykler vi langs rismarker, mangrovetræer og gummiplantager.
Efter nogle kilometer tager vi en tur med longtailbåd til en lille strand. Fra stranden går vi en tur ind i regnskoven, hvor vi blandt andet skal se øens største træ. Vi nyder frokost på stranden, hvor der også er tid til en dukkert. Om eftermiddagen cykler vi videre langs kysten med fantastisk udsigt over Phang Nga-bugten.

Totalt cykler vi ca. 18 km og i et tempo som passer gruppen.
Frokost, cykel, cykelhjelm og vand er inkluderet i prisen. Minimumalder er 10 år. Børnepris gælder for børn 10-16 år.

Voksne (12+ år): 595 DKK
Børn (2-11 år): 518 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Onsdag, Torsdag, Lørdag
Book

Det ægte Phuket

Tag med og oplev Phuket og det thailandske folks hverdag og kultur.

Vi gør et stop ved Karon View Point for at opleve en fantastisk udsigt over Kata Noi, Kata og Karon. Derefter fortsætter vi til to af Phukets største templer - Big Buddha og Wat Chalong. Næste stop gør vi i Phuket by, hvor vi besøger et kinesisk tempel. Inden vi stopper for frokost, kommer vi forbi en cashewnøddefabrik.

Vi afslutter dagen på en lokal gård, hvor vi møder en familie, som viser os deres rismarker og ananasplantager. De vil også vise os, hvordan latex tappes ud af træerne for at lave naturgummi.


Sørg for at tage tøj på som anvender sig til tempelbesøg (t-shirt, ingen linned og knælange shorts eller nederdele. Det er vigtigt, at anklerne er tildækket).

Frokost og vand er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 547 DKK
Børn (2-11 år): 413 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Kajakeventyr i Phan Nga Bay nationalpark

Gå ikke glip af denne udflugt, som tager dig til Phang Ngas skærgård, der er kendt for at have Thailands smukkeste natur med dramatiske kalkstensklipper og fantastiske laguner.

Vi starter dagen med at sejle fra Ao Por Pier i det nordøstlige Phuket. Når vi kommer frem til Phang Nga Bay Nationalpark, så skifter vi til kajakker. Derefter padler vi til Panak Island, som gemmer på laguner, klippeformationer og grotter i junglen. Er vi heldige, oplever vi både flagermus, aber og farverige fisk.

Mens vi spiser frokost, sejler vi forbi den kendte James Bond Island, inden det er tid til dagens sidste stop på Hong Island. Her kan du padle selv blandt kalkstensklipper og turkise laguner. Vil du bade, er der også små sandstrande.

Øen er en rigtig paradisisk oplevelse med kridhvid sandstrand og turkist vand, og det er tid for et skøn badetur.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til Phan Nga Bay nationalpark er inkluderet i prisen. Hver kano har egen guide, men vil man padle selv, kan man sagtens.

Voksne (12+ år): 633 DKK
Børn (2-11 år): 317 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Simon Cabaret – Glitter & glamour

Afgår fra: 

Elsker du glitter og glamour, så skal du besøge Simon Cabaret på din ferie! Showet, som tager os på en rejse rundt i verden, består af et fantastisk lysshow, utrolige scenedekorationer og "ladyboys" med ekstravagant tøj. Syng med på de velkendte sange og nyd den skønne stemning!

Entré og transfer indgår i prisen. Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen.

Snorkling på Coral Island og Banana Beach

Følg med på en herlig og actionfyldt udflugt til øen Koh Hey, eller Coral Island som den også kaldes. Vi tager med motorbåd fra havnen i Chalong, og turen tager ca. 20 min. til Banana Beach på Koh Heys nordlige del.

Øen er, som navnet antyder, kendt for sit fantastiske koralrev og krystalklare vand. Det er også et paradis for dig, som vil prøve kræfter med parasailing, gennemsigtige kajakker og bananbåde! Der er også mulighed for at prøve seawalking, hvor man går rundt på havets bund med en tung hjelm sammen med alle de fantastiske fisk i alverdens farver.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt solstole og snorkeludstyr indgår i prisen. Øvrige vandaktiviteter indgår ikke i prisen, men kan købes på udflugten.

For gæster der bor på Kamala Beach, Surin Beach og Thanyapura Sport Hotel er der et transporttillæg på 500 THB/person, eller 300 THB/person hvis I er mere end to personer, som booker samtidig og betaler på stedet.

Voksne (12+ år): 442 DKK
Børn (2-11 år): 365 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book