Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

4514 bedømmelser
Meget godt
 
3292
Godt
 
937
Middel
 
175
Mindre godt
 
45
Dårligt
 
66

5 nyeste bedømmelser

21-12-2022

af Dennis Z Berlin, Tyskland

God service - mindre god udsigt

Jeg boede her i 7 dage under VM sammen med 4 venner fordelt på værelser. Værelserne er fine, og vore 3-mandsværelse var rigeligt stort til den - i øvrigt gode -opredning, jeg sov på. Personalet er tydeligvis trænet i at hilse på gæsterne hele tiden, så man føler sig set. Tag ikke hotellet for udsigten: byggeplads ud til en hovedfærdselsåre, men lydisoleringen er fin, så vi blev ikke generet. Ang. mad på hotellet så er der 10 restauranter. Morgenmadsbuffetten er horribelt dyr: 300 kr, og den restaurant, vi prøvede (Liberty), tog sig også godt betalt, men kvaliteten på Liberty var også høj. Beliggenheden er i udkanten af centrum, så med mindre, man er indstillet på at snuppe et par km langs benævnte hovedfærdselsåre, så er taxa eller Uber, når man ud. Metroen ligger 1,7 km væk. Fitnesscentret er klasser over, hvad man normalt finder på hoteller, og der er tennis, squash og basketball-baner, som kan lejes. Der er også en turistservice, men den var ikke i stand til at hjælpe os med at finde kamel race - de vidste faktisk ikke, at det eksisterede.

 
27-04-2017

af Kamran A Rødovre, Danmark

Fremragende hotel (forretnings orienteret og børne venlig hotel)

Jeg opholdt på hotellet med min familie. Jeg havde bestilt 2 værelser. Fik en "connection rooms". Det var godt for min familie. Super hotel, service minded. Reception vil gør alt for hjælpe dig uanset. Hotel er både forretnings orienteret. Men det er lige så vel børne venligt. Værelser er gode, og pæn størrelse. Jeg var helt tilfreds. Frugt på gangen. Mulighed for varme og kold mælk på værelset u. beregning. Pool var god. Udendørs jacuzzi var også lækkert. Børne pool var lidt køligt, men til gengæld er det mini vandland i børne pool. Morgenmad var som forventet i en Radisson hotel. (familien var mere end tilfreds med breakfast) Vil anbefale til alle min bekendte, hvis man skal en tur i Doha. Belligenhed er ca. 10 min fra deres corniche. Masser af fastfood spise steder i nærheden. Naturligvis på hotel også. Gratis Airport shuttle.

 
24-10-2016

af Mikael D Varde, Denmark

Radisson - Doha

Jeg har været tilbagevendende gæst på dette hotel igennem 10 år, og kan kun give det min bedste anbefaling. Altid serviceorienteret personale. God rengøring. Mange restauranter med forskellige udbud fra specifikke lande. Kun den Italienske restaurant (The Italien Job) skuffer fælt, hvorfor jeg ikke har være der de sidste 6 år.

 
23-11-2015

af Tch99 Danmark

God service

Et godt hotel med en fantastisk service, på intet tidspunkt kom jeg i tvivl om at her er "kunden er konge". Skal der lidt malurt i bægeret, så må det være morgenmaden, den er prøvet bedere, men til prisen så kan man ikke forlange mere. Alt i alt en god oplevelse, og jeg kommer gerne igen.

 
05-09-2015

af Niels Brock U Male, Maldives

SAS Radisson

Et godt hotel med god beliggenhed i Doha og stort udvalg i restauranter og aktiviteter på hotellet. Pæne værelser, der dog kan være lidt slidt i det specielt i den gamle fløj. Alt i alt meget tilfreds med ophold.